Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.02.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Programer analitičar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Trst, Italija
Rok prijave:
11.02.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Naše društvo je jedno od najvećih talijanskih poduzeća za prijevoz. Naša grupa, koja na današnji dan broji tisuću ljudi, djeluje u nekoliko sektora vezanih uz prijevoz, a specijalizirani smo za kontejnerski i FTL cestovni i intermodalni prijevoz. Vlasnici smo velikog broja prijevoznih sredstava različitih vrsta, a prisutni smo na talijanskom tržištu, s operativnim uredima i kontejnerskim terminalima na svim najvažnijim prometnim pravcima, glavnim lukama i prikupnim centrima. Osim u Italiji, Društvo ima operativne jedinice i u Sloveniji, Hrvatskoj, Austriji i Mađarskoj, gdje surađujemo i s drugim prijevoznicima.

Imamo velike planove, velike izazove i velike ciljeve pred nama. Da bismo ih postigli, trebaju nam veliki ljudi!

Integrirano upravljanje informacijskim sustavima u svim procesima unutar poduzeća oduvijek je bilo, i još uvijek jest, prioritet organizacije našeg društva. Jedno od naših jakih uporišta, Odjel za istraživanje i razvoj, realizirao je vrhunske projekte unutar Intelligent Transport Systema (ITS) na europskoj razini.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:
Država:
Italija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Za naše urede u Trstu, tražimo programera analitičara s izvrsnim poznavanjem jezika c# i ASP.net, modeliranja baza podataka (MySql, SQL Server, DB2) koji je znatiželjan, dinamičan i energičan, s izraženim sposobnostima rješavanja problema, i koji može raditi i kao dio tima i samostalno, već prema projektima koji će mu biti povjereni, te koji može upravljati i optimizirati djelomično razvijene poslove, poboljšati ih i privesti kraju. Radi poslova koje će obavljati, potrebno je da kandidat govori i razumije talijanski jezik.

Poželjno je da kandidat ima sposobnost programiranja mobilnih aplikacija (Xamarin, Android), razvoja web services (Soap, Rest) i poznavanje jezika C++ i Java.
Poziv vrijedi za oba spola.

Molimo prijavite se putem donje 'Brze prijave'.
Strani jezik:
talijanski
Poznavanje rada na računalu:
napredno