Najbolji poslovi tjedna: Nude konkurentnu plaću, bonuse, fleksibilno radno vrijeme, putovanja, tečajeve…

Najbolji poslovi tjedna: Nude konkurentnu plaću, bonuse, fleksibilno radno vrijeme, putovanja, tečajeve…

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Želite kreativan i jedinstven posao? OHT Productions, samostalna produkcijska kuća koja se bavi proizvodnjom televizijskog programa traži TV urednika (m/ž) i asistenta u TV produkciji (m/ž). Traže se ambiciozni i snalažljivi suradnici koji će sudjelovati u stvaranju TV emisije, od castinga do snimanja. Ako postanete TV urednik - samostalno ćete uređivati emisije, brinuti o gledanosti, raditi na promociji i jačanju rejtinga. Bit ćete odgovorni za kvalitetu sadržaja, ali i za poštivanje svih rokova. Za dodatne detalje i prijavu na jedan od prethodno navedenih natječaja, kliknite na link.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže farmaceute (m/ž) u Rijeci, Čakovcu, Osijeku, Sisku, Dubrovniku i Opatiji. Osim toga zapošljavaju farmaceutske tehničare (m/ž) u Dubrovniku, Zagrebu i Čakovcu. Farmaceuti će biti zaduženi za izdavanje lijekova na recept i bez recepta te za stručno savjetovanje pacijenata. Idealan profil za ovu poziciju je magistar farmacije, ima odobrenje za samostalan rad te odlične organizacijske i koordinacijske vještine. Očekuje se visoka motiviranost i odgovornost. Farmaceutski tehničari bit će zaduženi za rad u laboratoriju, prijem i smještanje lijekova i ostalih proizvoda, vođenje evidencija te za izdavanje lijekova. Za ovu poziciju potrebno je imati srednjoškolsko obrazovanje te položen stručni ispit. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Volonterski centar Zagreb neprofitna je organizacija koja već dugi niz godina djeluje na razvoju volonterstva u Zagrebu i u Hrvatskoj, njegujući otvorene, uvažavajuće i podržavajuće odnose u svojoj organizaciji i u društvu. Jezgru Volonterskog centra čini 4-5 zaposlenih osoba. Iz organizacije trenutno traže izvršnog direktora (m/ž). Od novozaposlene osobe se očekuje da proaktivno, angažirano i zainteresirano sudjeluje u upravljanju cjelokupnim radom organizacije. Osim rukovođenja, bit ćete zaduženi za zapošljavanje novih djelatnika i suradnika, zastupat ćete udrugu u javnosti, uspostavljati i unapređivati suradnje sa strateškim i drugim partnerima i dionicima u okruženju, raditi na promociji rada udruge, istupati u javnosti i medijima. Morate imati najmanje pet godina radnog iskustva, visoku razina organiziranosti, motiviranosti i proaktivnosti. Prijavite se odmah!

Poznata agencija za zapošljavanje My Fides traži regrutera za ljudske odnose (m/ž) u Puli. Samostalno vođenje svih projekata, selekcija kandidata, komunikacija s potencijalnim klijentima, samo su neki od zadataka koji vas očekuju. Nudi se stalan radni odnos te neto plaća u iznosu od 5.000 kuna. Trebate imati odlične komunikacijske vještine, Osim toga morate znati raditi na računalu, biti strpljivi i proaktivni u radu. Traži se i znanje njemačkog jezika (B2 razina). Zvuči zanimljivo? Kliknite ovdje kako bi se prijavili na ovaj natječaj, otvoren do 03.07.

Logobox, agencija specijalizirana za digitalni marketing zapošljava na poziciji: Web Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za vođenje i održavanje postojećih web projekata. Od kandidata se očekuje samostalnost u radu te da je uvijek u toku s najnovijim vijestima i trendovima iz web svijeta. Očekuje Vas ugodno i poticajno radno okruženju. Ovo je idealna prilika za samostalno upravljanje projektima, te usavršavanje svojih vještina i profesionalni razvoj. Što čekate? Prijaviti se možete na sljedećem linku.

Visage Technologies jedna je od najbrže rastućih visokotehnoloških tvrtki u Švedskoj. Bavi se industrijskim rješenjima za računalno prepoznavanje lica i ima oko 60 zaposlenika u Hrvatskoj. Iz tvrtke traže voditelja poslovnog razvoja (m/ž), voditelja prodaje (m/ž) te inženjera za istraživanje i razvoj - Computer Vision (m/ž) u Zagrebu. Svojim zaposlenicima nude konkurentnu plaću, proviziju, fleksibilno radno vrijeme, putovanja, tečajeve i još mnogo toga. Zvuči zanimljivo? Prijavite se!

Travel Soft, jedna od vodećih informatičkih tvrtki specijaliziranih za programska rješenja u turističkom poslovanju zapošljava voditelja projekta (m/ž) i Senior Web programera (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 02.07. Ovo poduzeće usmjereno je na kreiranje multifunkcionalnih rješenja koja osiguravaju jednostavnije poslovanje u turizmu, centralizaciju i automatizaciju, smanjenje troškova te povećanje produktivnosti. Iskusni su u brojnim tehnologijama izrade softvera, kao što su Net, C#, React, React Native, Angular JS, Android aplikacije, iOS aplikacije… Svojim klijentima isporučuju inovativna rješenja. Za detalje o natječajima kliknite na poveznicu.

Concessum poslovno savjetovanje d.o.o. traži samostalnog knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi redovita i stimulativna primanja, stalan radni odnos, rad u stabilnom poduzeću, te mogućnost razvoja i napredovanja. Traži se SSS, znanje engleskog ili njemačkog jezika te jedna godina radnog iskustva. Novozaposlena osoba samostalno će unositi sve vrste dokumenata, izrađivat će putne naloge, obračunavat će plaće te će obavljati druge srodne poslove. Poželjno je iskustvo rada u programu Synesis. Ovaj natječaj je otvoren do 02.07. Za prijavu kliknite ovdje.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima, koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link.

Marker, tvrtka specijalizirana za izradu složenijih eCommerce rješenja zapošljava na sljedećim pozicijama: Senior support manager (m/ž) i PHP developer (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Ovo poduzeće je osvojilo brojne nagrade za svoje projekte. Kada ne programiraju, dizajniraju, projektiraju ili rade kreativne marketinške kampanje, vole se družiti. Kroz godinu organiziraju više zajedničkih team buildinga. Ponekad odlaze na kuglanje, skijanje, u kino, kazalište, zajedno slave rođendane… Za dodatne detalje i prijavu kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na linku. Želimo Vam sreću prilikom prijave!


LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 25.06.2020.