Medicinskim sestrama nude plaću do 29.000 kn, 54 dana godišnjeg, 30 dana plaćenog bolovanja, smještaj, prijevoz...

Medicinskim sestrama nude plaću do 29.000 kn, 54 dana godišnjeg, 30 dana plaćenog bolovanja, smještaj, prijevoz...

Prijave se zaprimaju do 24.10.

G5 Plus - Go Global Consulting s.r.o., za opću bolnicu u Saudijskoj Arabiji s kanadskom akreditacijom pod ministarstvom unutarnjih poslova, traži medicinske sestre (m/ž). Nude poslovni ugovor na godinu dana ili na dvije godine, s mogućnošću produžetka istog. Početna plaća doseže 29.000 kn! Uz navedeno, poslodavac daje i 54 dana plaćenog godišnjeg odmora, 30 dana plaćenog bolovanja godišnje, pokriva zdravstveno osiguranje, osigurava plaćeni prijevoz od kuće do posla te avionsku kartu na početku i na kraju radnog boravka, kao i brojne druge benefite. Ako ste dovoljno motivirani, imate završenu medicinsku školu, dvogodišnje radno iskustvo i poznajete engleski jezik, prijavite seveć danas, jer ovakva prilika se ne propušta. 

Dobra je vijest da vas razgovori za posao u Zagrebu očekuju 28.10. i 29.10. Više info. možete saznati na linku. Vjerujemo da imate odlične motivatore da se na ovaj natječaj prijavite. 

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput referenta za nekretnine (m/ž), voditelja administracije (m/ž), provjerite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Srijeda, 16.10.2019.