Dobili ste otkaz ili tražite novi posao? Hitno se traže radnici

Dobili ste otkaz ili tražite novi posao? Hitno se traže radnici

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Visage Technologies jedna je od najbrže rastućih visokotehnoloških tvrtki u Švedskoj. Bavi se industrijskim rješenjima za računalno prepoznavanje lica i ima oko 60 zaposlenika u Hrvatskoj. Iz tvrtke traže voditelja poslovnog razvoja (m/ž), voditelja prodaje (m/ž) te inženjera za istraživanje i razvoj - Computer Vision (m/ž) u Zagrebu. Svojim zaposlenicima nude konkurentnu plaću, proviziju, fleksibilno radno vrijeme, putovanja, tečajeve i još mnogo toga. Zvuči zanimljivo? Prijavite se! 

Poduzeće Ziegler proizvođač je vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina. U Hrvatskoj djeluju od 2000. godine i zapošljavaju preko 250 djelatnika. Zbog povećanja obujma posla i potreba razvoja svojeg tima traže projektanta – inženjera elektrotehnike (m/ž) i to za rad u Kutini i Zagrebu. Traži se VSS ili VŠS, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu. Poželjno je minimalno 2 godine radnog iskustva. Kandidat mora znati programirati u C-u. Očekuje se snalažljivost pri kompleksnim i stresnim situacijama te kolegijalnost i spremnost na timski rad. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, nacrta i ostale potrebne dokumentacije te za obavljanje drugih srodnih poslova. Želite raditi u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima? Kliknite na link za prijavu.

Dupin d.o.o. zapošljava na poziciji komercijalist na terenu (m/ž). Mjesto rada je Sisak. Izabranom kandidatu nude izazovno i dinamično radno okruženje, te redovita mjesečna primanja uz mogućnost napredovanja. Idealan kandidat je pošten, vrijedan te spreman na kontinuirano učenje i iznadprosječno zalaganje. Traži se minimalno 2 godine radnog iskustva. Novozaposlena osoba bit će zadužena za unapređenje prodaje. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

PRO-Monting d.o.o., tvrtka koja se ističe svojim uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom poziva vas da im se pridružite na sljedećoj poziciji: regruter - administrator (m/ž) u Zagrebu. Imate želju sudjelovati u ljudskim resursima u području građevinske industrije? Znatiželjni ste i proaktivni? Ovo je idealna pozicija za vas. Imat ćete vlastiti ured, službeno prijenosno računalo i mobitel, osigurano parkirno mjesto u garaži poslovne zgrade, stimulativna primanja, priliku za profesionalnim razvoj i napredak. Ako ste zainteresirani, prijavite se!  

Medika je najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, čija je temeljna djelatnost prodaja i skladištenje te distribucija humanih i veterinarskih lijekova, medicinskih proizvoda, opreme i stomatoloških pomagala, dijetetskih, kozmetičkih, higijenskih i drugih proizvoda namijenjenih zdravstvenom tržištu. Medika postavlja nove standarde u kvaliteti usluge, čime je zadržala titulu tržišnog lidera preko pet desetljeća. Iz poduzeća šire svoj tim i traže stručnog suradnika na poslovima javne nabave (m/ž) u Zagrebu. Radit ćete na poslovima u području javne nabave prema Zakonu o javnoj nabavi NN120/16, prikupljanju i pripremi cjelokupne dokumentacije za izradu ponuda, praćenju zakonskih regulativa i propisa te ćete odrađivati druge srodne poslove. Traži se SSS zdravstvenog ili općeg smjera. Prednost imaju kandidati koji imaju radno iskustvo na poslovima javne nabave. Poželjno je napredno znanje rada u programu MS Office. Očekuje se da ste odgovorni, precizni i točni pri rješavanju radnih zadataka. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 23.06. možete pronaći na linku.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link.

Rineo dizajn d.o.o. traži djelatnika u računovodstvu (m/ž) u Zagrebu. Nude redovna i sigurna primanja, godišnju nagradu ovisnu o duljini rada i zalaganju. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Poželjna je jedna godina iskustva rada u računovodstvu. Kandidat mora imati napredno znanje korištenja MS Office-a. Iz poduzeća očekuju da će se na natječaj javiti vrijedne i odgovorne osobe, koje su sistematične i pedantne. Rok prijave je 29.06. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Super igra, vlasnik brenda Arena Casino, zbog kontinuiranog rasta i razvoja poslovanja, te povećanja obujma posla traži zaposlenika za radno mjesto voditelj računovodstva i financija (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Osoba na ovoj poziciji rukovodi, organizira i kontrolira rad računovodstva, kontinuirano unaprjeđuje rad sektora, prati zakonske regulative i izmjene u tom polju, educira i upoznaje ostale članove tima sa zakonskim promjenama, te pronalazi rješenja za primjenu istih. Sve detalje ovog natječaja možete pronaći na sljedećem linku.

Poznati trgovački lanac Lonia d.d. traži 2 asistenta nabave (m/ž) u Kutini. Poslodavac nudi dinamičan posao u profesionalnom i pozitivnom okruženju, suradnju s najvećim dobavljačima u zemlji, obuku prije početka rada, mogućnost stalnog zaposlenja, napredovanja i usavršavanja te stimulativna primanja. Iskustvo u nabavi ili prodaji je poželjno. Trebate imati dobre organizacijske i analitičke sposobnosti te biti samostalni i fleksibilni u radu. Očekuje se napredno znanje rada u MS Office paketu. Prijave se zaprimaju putem linka.

VSB Obnovljiva Energija Hrvatska d.o.o. traži osobu za pomoć pri razvoju projekata (m/ž). Natječaj je otvoren do 01.07. Neki od vaših zadataka bit će: administracija projektne dokumentacije i nadgledanje nacionalnog regulatornog okvira. Kandidat mora imati sveučilišnu diplomu, položen vozački ispit, dobro znanje engleskog jezika te napredno znanje rada na računalu. Kliknite ovdje za više informacija i prijavite se već danas!

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Srijeda, 17.06.2020.