Poslodavac:
GRAŠO - COMMERCE, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, ugostiteljstvo, trgovinu i turizam
Ostale informacije:
Odgovornosti managera: Planiranje, organizacija, vođenje i nadzor radne aktivnosti osoblja Upravljanje i odlučivanje o broju i dinamici zapošljavanja sezonskih radnika Predlaganje nabavke ugostiteljske opreme Nadzor primjene propisa o zaštiti na radu Razvijanje tima s fokusom na izvrsnoj usluzi prema gostu i stalnom podizanju zadovoljstva gosta Profesionalno rješavanje pritužbi gostiju Redovita koordinacija dnevnog operativnog poslovanja s direktorom Vještine i osobine koje bi trebao imati manager ugostiteljstva: Prethodno radno iskustvo kao manager ugostiteljskog objekta Komunikativnost Inicijativa Znanje stranih jezika Dobre organizacijske sposobnosti Strpljivost Samodisciplina Sistematičnost Poznavanje poslovnih običaja u ugostiteljstvu Komunikativnost Poznavanje rada MS officea.