Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj/ica održavanja plovila – boat manager  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
FASANA - NAUTIC, obrt za pomorski prijevoz putnika, vl. Sara Božić, Pula, Radnička ulica 29
Kategorija:
Mjesto rada:
Fažana-Fasana
Rok prijave:
31.03.2023.

O poslu

Mjesto rada:
FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Njemački jezik
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Obiteljski stan
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
FASANA - NAUTIC, obrt za pomorski prijevoz putnika, vl. Sara Božić, Pula, Radnička ulica 29
Kontakt:
Ostale informacije:
VODITELJ ODRŽAVANJA PLOVILA – BOAT MANAGER Stalan posao uz fiksnu plaću i bonuse
Interne edukacije uz brzo stjecanje znanja, praksa na moru
Početak rada odmah

Zanima vas posao u nautičkom turizmu? Volite brodove i more? Mi tražimo voditelja – osobu za organizaciju, vođenje i samostalno izvršavanje poslova. Radno mjesto je Fažana, tijekom cijele godine uz najveći intenzitet u pripremi i za vrijeme turističke sezone. Najveći fokus je na pripremi plovila, prodaji i dnevnoj komunikaciji s gostima, partnerima i kolegama. Izuzetno dinamičan posao.
Što nudimo? Nakon probnog rada, nudimo ugovor na neodređeno, cjelogodišnji- stalan posao uz fiksnu plaću i bonuse ovisno o poslovnim rezultatima Fiksno radno mjesto u Fažani od travnja do kraja listopada, te fleksibilno radno vrijeme u periodu od studenog do ožujka Stalnu profesionalnu edukaciju iz područja prodaje, marketinga, komunikacije i rada s gostima u turizmu Mogućnost dogovora oko potrebitog smještaja Početak rada ovisno o mogućnostima kandidata i tijeku ovog natječaja
Što tražimo? Visok stupanj samodiscipline, samoorganizacije i usmjerenosti na detalje sa sposobnošću određivanja prioriteta i rješavanja višestrukih zadataka istovremeno. Spremnost na individualni i grupni rad. Izvrsne interpersonalne vještine i visoku razinu emotivne inteligencije, razumijevanje, empatiju u komunikaciji s gostima, ali i spretnost u pregovaranju i prodaji ka ostvarenju poslovnih ciljeva kompanije.
Napredno korištenje Engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost (ali ne i uvjet) imaju kandidati koji uz Engleski aktivno (napredno) koriste još i Njemački
Informatička pismenost
Sposobnost rada u brzom (promjenjivom) radnom okruženju i posjedovanje izvrsnih pisanih i verbalnih komunikacijskih vještina, te vještina pregovaranja s gostima i partnerima.
Razvijenu sposobnost projiciranja i prepoznavanja potencijalnih problema i provedbe korektivnih radnji na vrijeme, kako bi se spriječila (veća) šteta i nezadovoljstvo kod gostiju.
Vozačka B kategorija za auto
Vozačka B kategorija za plovila

Što Ćete Raditi? Opremanje brodova, sitni popravci, održavanje i primopredaja brodova, točenje goriva, poliranje i pranje brodova
Voditi stalnu brigu o ispravnosti plovila te vodit evidenciju o istima
Voditi komunikaciju s gostima putem telefona i u živo. Maksimizirati mogućnosti za prodaju.
Poznavati cjelokupnu ponudu, prezentirati i prodavati proizvode (turističke aranžmane) gostima.
Rješavati sve zahtjeve i pritužbe gostiju, evaluacije, i vršiti obradu bez odgode u stvarnom vremenu.
Zaprimati goste te obavljati „check in“, vršiti naplatu, izdavati račune
Brinuti se o uredu i radnom inventaru
Prikupljati povratne informacije od gostiju i partnera na dnevnoj bazi i u skladu s istima donositi poslovne odluke o unaprijeđenu rada kompanije.

Tko Smo Mi? Pružamo usluge najma brodica uz organizaciju dnevnih izleta. Radimo samo na moru i isključivo s malim grupama do maksimalno 12 osoba po jednom plovilu. Naši klijenti su uglavnom inozemni gosti. Naša misija je da baš svakog klijenta, bez obzira što radi i od kuda dolazi, iznenadimo i u potpunosti oduševimo doživljajima, obogatimo novim iskustvom te pružimo trenutke koja će pamtiti do kraja svog života. Vođeni vrijednostima temeljenima na zadovoljstvu korisnika i pozitivnoj radnoj atmosferi, kroz godine iza nas izgradili smo uspješan team, za koji sada tražimo voditelja.
Koji je sljedeći korak? Svi zainteresirani neka pošalju detaljan životopis i motivacijsko pismo prijave za posao uz naslov „VODITELJ ODRŽAVANJA PLOVILA – BOAT MANAGER“ na e-mail [email protected] najkasnije do 31.03.2023. U vrlo kratkom vremenu obaviti ćemo selekciju, kontaktirati kandidate i obaviti razgovore za posao, a odabrani kandidati pristupiti će daljnjim testiranjima. Planirani početak rada ovisno o mogućnostima kandidata i tijeku natječaja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
130480251
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.