Tehničar/Inženjer za puštanje u pogon (PLC) (m/f)

32 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
31.12.2023.

OSNAŽI KARIJERU U W&K GRUPI!

Pridruži nam se kao servisni tehničar i istakni se u PLC inovacijama!

Jesi li

SERVISNI TEHNIČAR sa STRUČNIM ZNANJEM O PLC-U?

Pridruži nam se i utječi izravno!


U W&K Grupi – koja zapošljava više od 1,500 sretnih i zadovoljnih zaposlenika - ne nudimo samo radna mjesta, već stvaramo izvanredne karijere prožete svrhom, inovativnošću i brojnim prilikama.

OTKRIJ RAZLIČITOST W&K:

 • Prilike: Kreni na izuzetno putovanje u karijeri uz ugovor o radu na neodređeno vrijeme u Njemačkoj, gdje su mogućnosti jednako neograničene kao i vaše ambicije.
 • Svjetska avantura: Ostvari međunarodnu karijeru, postani globalni pokretač promjena i utječi na projekte diljem Njemačke, Europe i šire.
 • Alati za osnaživanje: Preuzmi vodstvo uz sveobuhvatni paket pogodnosti, uključujući specijalizirane alate, vrhunski mobilni telefon, prijenosno računalo za upravljanje u pokretu, elegantnu radnu odjeću i službeni automobil za službena putovanja.

Prijavi se sada

RAZVIJAJ SE U W&K SVEMIRU:

 • Prepoznavanje rada kroz naknadu: Zakorači na radno mjesto servisnog tehničara sa stručnim znanjem o PLC-u uz početnu godišnju plaću od 60.000 € i jasni put do povećanih nagrada te robusni bonus na kraju godine koji će istaknuti tvoj uspjeh.
 • Unaprijeđena zona udobnosti: Reci zbogom konceptu prenapučenog grupnog smještaja. Upravo suprotno, dočekat će te mir i privatnost prostora posvećenog samo tebi.
 • Kultura inovacija: Povedi svojom stručnošću u atmosferi punoj kreativnosti, nadziri sastavljanje sofisticiranih električnih i mehaničkih projekata.
 • Otvorena srca & otvoreni umovi: Doživi toplinu zajednice koja pruža podršku, otvorene razgovore i radno mjesto na kojem svakoga cijenimo.

Prijavi se sada

DOPRINESI SVOJIM ISKUSTVOM:

 • Tehnička znanja: Kao servisni tehničar sa stručnim znanjem o PLC-u trebao bi imati kvalifikacije iz elektrotehnike ili mehatronike, a sve dodatne potvrde daju ti veliku prednost. Potrebno je značajno iskustvo s električnim instalacijama u industrijskim okruženjima, kao i duboko razumijevanje automatiziranih sustava i strojeva. Stručna znanja o PLC sustavima kao što su Siemens SIMATIC i Allen Bradley izuzetno su dobrodošla.
 • Jezične vještine: Sposobnost artikuliranja na engleskom i praktične primjene njemačkog je od temeljne važnosti, jer na taj način svoje poslovne obaveze možeš objeručke prihvatiti i briljirati u njihovom izvršavanju.
 • Spremnost na avanturu: Oslobodi svoju strast, putuj i trijumfiraj u različitim sferama farmaceutske industrije, industrije prehrambene tehnologije, zrakoplovne industrije itd.
 • Mobilnost: Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije koje dokazuje tvoju mobilnost i spremnost da se s lakoćom snalaziš na različitim mjestima.

TVOJA MISIJA PREMA IZVRSNOSTI:

 • Raznolike pobjede: Kao servisni tehničar sa stručnim znanjem o PLC-u organizirat ćeš postavljanje i pokretanje automatiziranih sustava. Igrat ćeš ključnu ulogu u pripremi i puštanju u rad, modernizaciji strojeva i optimizaciji procesa. Tvoje vještine rješavanja problema osigurat će operativnu izvrsnost, a sam ćeš voditi kritične završne korake od završetka projekta do predaje klijentu, uključujući obuku korisnika.
 • Inovator u industriji: Podigni razinu u svakom sektoru svojim čarobnim dodirom, udahni život revolucionarnim inovacijama, posebice u područjima farmaceutskih proizvoda te zrakoplovne i automobilske industrije.

Prijavi se sada

Želiš saznati više?

Naš HR tim rado će TI pomoći.

E: [email protected]

T: +386 40 573 501

T: +49 160 9566 18 12

L: https://www.linkedin.com/in/pajnkiher/

F: facebook.com/wkindustrietechnik

W: wk-industrietechnik.com

Get in touch

get in touch

O društvu

W&K Grupa: Pioniri industrijskih inovacija od 1985.


W&K Grupa je odlučujuća sila u dinamičnom svijetu industrijske montaže i automatizacije još od 1985. Prostiremo se diljem kontinenata, arhitekti smo ambicioznih projekata naših cijenjenih klijenata i pretvaramo hrabre vizije u opipljiv uspjeh.

Srž su W&K-ovog transformativnog putovanja naši zaposlenici - vođe našeg napretka. Članovi našeg tima nisu samo dio sustava; oni su snaga inovacije i izvrsnosti, vode naše poduzeće i naše partnere prema naprijed.

U W&K-u te čeka živahno radno mjesto na kojem će tvoja karijera i osobne težnje procvasti. Otvoreni i transparentni radni prostori njeguju kulturu vlasništva i smislenog djelovanja te omogućuju svakom članu tima da ostavi svoj trag u budućnost.

Ističemo se predanim i osobnim pristupom uslužnim rješenjima u kojima je svaka interakcija obilježena autentičnošću. Pozivamo strastvene i iskrene osobe, inovatore, koji se žele pridružiti timu koji svaki doprinos cijeni kao prekretnicu na našem zajedničkom putu.

Uzbuđenje zbog novih talenata je opipljivo, a svaka nova priča utkana je u bogati mozaik naslijeđa W&K-a. Kreni putem kojim ne ide većina, karijerom isprepletenom vrhunskom inovacijom i zajedničkim pobjedama. Sljedeće poglavlje tvoje karijere te čeka. Dobrodošao!