Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.08.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Tajnik/ca  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Pučko otvoreno učilište Profokus - obrazovanje modnih dizajnera, kostimografa i vizažista
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
15.08.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
6 mjeseci
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Pučko otvoreno učilište Profokus - obrazovanje modnih dizajnera, kostimografa i vizažista
Kontakt:
e-mailom: info@profokus.hr
Ostale informacije:
Opis poslova: Normativno-pravni poslovi, kadrovski poslovi, opći i administrativno-analitički poslovi, poslovi vezano za andragogiju: upisi, ugovori, baza podataka, izdavanje uvjerenja i svih dokumenata koji proizlaze iz Zakona o obrazovanju odraslih. Sudjelovanje u pripremi sjednica i vođenje dokumentacije Stručnog vijeća, vođenje evidencije o radnom vremenu administrativno-tehničkih i pomoćnih radnika, obavljanje dodatnih poslova koji proizlaze iz programa i projekata Učilišta, obavljanje ostalih administrativnih poslova koji proizlaze iz godišnjeg plana i programa rada Učilišta i drugih propisa.

UVJETI: Kandidat mora imati završen: a) sveučilišni diplomski studij pravne struke ili specijalistički diplomski stručni studij javne uprave b) preddiplomski stručni studij upravne struke, ako se na natječaj ne javi osoba iz točke a) Probni rad se ugovara na rok od tri (3) mjeseca.
U prijavi na natječaj kandidati moraju navesti osobne podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona odnosno mobitela i e-mail adresa) i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuju te prijavu moraju vlastoručno potpisati i uz prijavu priložiti sljedeće isprave: – životopis, – dokaz o stečenoj stručnoj spremi (diplomu)upravno pravne struke, – dokaz o državljanstvu, – uvjerenje da nije pod istragom i da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od šest mjeseci od dana objave natječaja), -elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne starije od mjesec dana od dana objave natječaja). Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a izabrani kandidat je prije sklapanja ugovora o radu dužan dostaviti izvornike ili preslike ovjerene od javnog bilježnika. Kandidatom prijavljenim na natječaj smatrat će se samo osoba koja podnese pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja. POTPUNU PRIJAVU poslati na info@profokus.hr s naznakom – PRIJAVA ZA RADNO MJESTO TAJNIKA. Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
124948802
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.