Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.05.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Referent/referentica nabave i skladišnog poslovanja  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
KATARINA ZRINSKI D.O.O.ZA NAKLADNIČKU DJELATNOST, TRGOVINU I USLUGE
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždin
Rok prijave:
31.05.2023.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Njemački jezik
Informatička znanja:
Potrebno napredno poznavanje informatike excel
word
internet
upotreba računalnih programa
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
KATARINA ZRINSKI D.O.O.ZA NAKLADNIČKU DJELATNOST, TRGOVINU I USLUGE
Kontakt:
pisana zamolba: Moslavačka 9, 42000 Varaždin
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Opis poslova: - nabava knjiga za veleprodaju i web trgovinu: obrada narudžbi kupaca, istraživanje i obrada tržišta dobavljača, naručivanje, ugovaranje rabata i načina dostave s dobavljačima, obrada i unos novih artikala u poslovnom i web sustavu, obrada računa dobavljača i izrada ulaznih kalkulacija, plaćanje ponuda dobavljača, savjetovanje za kupce/dobavljače, ostali komercijalni poslovi - povremeni skladišni poslovi: zaprimanje i pravilno uskladištenje knjiga, izdavanje knjiga sa skladišta i pakiranje paketa prema obrađenim narudžbama i njihov ukrcaj u vozilo što uključuje ručno prenošenje tereta do 40 kg i povremeno korištenje ručnog viličara, obrada skladišne dokumentacije i unos otpremnih dokumenata u aplikacije dostavnih službi, po potrebi izrada primki/kalkulacija, sudjelovanje u inventuri - pomoć suradnicima: kod nas svi sudjeluju i dijele svoje znanje sa suradnicima. Uvjeti: - neophodne osobine: dobra organiziranost, pamćenje i komunikacijske vještine, odgovornost, spretnost i okretnost, fizičke predispozicije za manipulaciju robom, - prednosti: dobro znanje hrvatskog jezika u govoru i pismu, komunikativnost i samoinicijativnost, vedar i pozitivan pristup poslu i izazovima - napredna znanja i aktivno korištenje: MS Office-a, bilo kojeg poslovno-komercijalnog programa za izradu prodajnih i skladišnih dokumenata, aplikacija za otpremu pošiljaka - završeni smjer obrazovanja nije važan već se daje prednost osobama s praktičnim znanjem iz komercijalnog i robnog poslovanja koja omogućuju jednostavnu prilagodbu različitim tipovima radnih zadataka - engleski ili njemački jezik - vozačka dozvola B kategorije (nije presudno).
Ponude za posao isključivo u pisanom obliku, a dodatno molimo priložiti: životopis (Europass CV), presliku dokaza o stručnoj spremi i presliku dokaza o radnom iskustvu (zapis iz e-građani ili evidencije HZMO-a).
Poslodavac može provesti testiranje informatičkih znanja.
Prijave bez priloženog životopisa i dokaza o radnom iskustvu neće biti uzete u obzir. Ako u roku od 15 dana po isteku oglasa ne primite odgovor vaša zamolba/ponuda za posao nije uzeta u obzir.
Povratnu informaciju o ishodu natječaja dobit će samo kandidati koji će biti pozvani na selekcijski razgovor. Prijavom na natječaj dajete svoju slobodnu i izričitu privolu za prikupljanje i daljnju obradu osobnih podataka sadržanih u prijavi i dokumentima koji čine prilog vaše prijave.
Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme, uz mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
133462783
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.