Radnik u proizvodnji (m/ž)

5 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sisak
Rok prijave:
14.12.2022.

Workforce je regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika. Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo tvrtkama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove. Uz visoku profesionalnost i predanost naših kolega, stalno potičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

Za našeg klijenta ABS SISAK d.o.o. koji pripada ABS steelmaking grupi unutar Danieli grupacije, globalnog vrhunskog igrača u izgradnji postrojenja za industriju čelika. ABS steelmaking grupa poznata je kao lider u proizvodnji specijalnih, legiranih čelika, koji služe kao sirovina za izradu cijevi i mehaničkih dijelova, najčešće u naftnoj i automobilskoj industriji.

ABS SISAK d.o.o. je dinamična tvrtka, trenutno u fazi ekspanzije i stalno spremna za promjene. Biti član našeg tima znači svakodnevno rješavanje novih izazova i sudjelovanje u inovativnim projektima, u okruženju koje može motivirati, te razvijati kompetencije i profesionalne vještine tima i pojedinaca.

Inicijativa, predanost i želja za učenjem glavna su obilježja naših zaposlenika, a kontinuirani razvoj naših zaposlenika provodi se pomoću specifičnih obuka i usavršavanja, usmjerenih kako na razvoj tehničkih vještina tako i na razvoj osobnih kompetencija.

Zbog povećanog opsega posla i povećanja proizvodnih kapaciteta, u potrazi smo za novim članovima našeg tima na pozicijama radnika u proizvodnji.

Radnik u proizvodnji (m/ž)

Lokacija: Sisak

Opis posla:

Poželjne kvalifikacije kandidata:

Svim trenutnim i budućim članovima našeg teama nudimo:


Ukoliko ste u navedenom prepoznali izazov za razvoj vlastite karijere i zadovoljavate navedene uvjete, prijavite se klikom na donji gumb.

Kontaktirani će biti samo kandidati koji zadovoljavaju kriterije.

Hvala Vam na prijavi!

Prijava

www.workforce.hr