Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.12.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Prvostupnik/ica medicinsko laboratorijske dijagnostike  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO KARLOVAČKE ŽUPANIJE
Kategorija:
Mjesto rada:
Karlovac
Rok prijave:
01.12.2020.

O poslu

Mjesto rada:
KARLOVAC, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike osnove korištenja računala u Windows okruženju
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO KARLOVAČKE ŽUPANIJE
Kontakt:
pismena zamolba: DR. VLADKA MAČEKA 48, 47000 KARLOVAC
Ostale informacije:
Opis poslova: pripremanje uzoraka za mikrobiološku pretragu i izvođenje različitih identifikacijskih testova i analiza, očitavanje nasađenih bakterioloških podloga, izvođenje raznih dijagnostičkih testova sa ili bez očitavanja i očitavanje i kontrola rezultata ispitivanja osjetiljivosti – antibiogram, izrada i očitavanje seroloških pretraga,vađenje krvi pacijentima, i uzimanje ostalih uzoraka za mikrobiološke pretrage, priprema hranjivih podloga, reagencija i boja, održavanje laboratorijskih instrumenata i aparata i briga oko medicinske dokumentacije, te kontrola i urednost radnog prostora, skrb o racionalnoj potrošnji sitnog inventara i ostalog materijala, vodi evidenciju i šalje materijal na konačnu identifikaciju u referentni Državni centar.

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije na temelju članka 28. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije objavljuje N A T J E Č A J Za prijam u radni odnos na određeno vrijeme od jedne godine /povećan obim poslova/:
prvostupnik/ca medicinsko laboratorijske dijagnostike, jedan izvršitelj Uvjeti: prvostupnik/ca medicinsko laboratorijske dijagnostike, položen stručni ispit i odobrenje za samostalan rad.
Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
životopis,
svjedodžbu/diplomu,
uvjerenje o položenom stručnom ispitu,
odobrenje za samostalan rad, dokaz o hrvatskom državljanstvu (domovnica ili osobna iskaznica),
elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ne stariji od 3 mjeseca od dana objave natječaja.
Zamolba u kojoj neće biti navedeni svi traženi podaci i prilozi navedeni u ovom natječaju smatrat će se neurednom prijavom. Kandidat koji ne podnese pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja neće se smatrati kandidatom u postupku prijama. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. 4. Rok za podnošenje prijava od 24.11.2020.do 1.12.2020. Prijave se podnose neposredno ili poštom na adresu: Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije, 47 000 Karlovac, dr. Vladka Mačeka 48, s naznakom «prijava na natječaj ». 5. Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na sve ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo te ostale dokaze utvrđene propisom temeljem kojeg kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju. Dokazi potrebni za ostvarenje prava prednost pri zapošljavanju temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) navedeni su na internet stranici https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843. 6. Podnošenjem ponude na natječaj, kandidati daju izričitu suglasnost da Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke isključivo u svrhu provedbe natječajnog postupka, sukladno propisima koji uređuju područje zaštite osobnih podataka. 7. Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije zadržava pravo moguće provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, kao i poništenja natječaja. U slučaju provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata, poziv kandidatima za provjeru stručnih i radnih sposobnosti, kao i sve obavijesti o tijeku natječaja i rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije www.zjzka.hr te kandidati neće biti pojedinačno pisano izvješćeni. Vrijeme održavanja provjere stručnih i radnih sposobnosti bit će objavljeno na web stranici najmanje 4 dana prije provjere. Kandidat koji ne pristupi provjeri stručnih i radnih sposobnosti temeljem poziva objavljenog na web stranici, smatra se da je povukao prijavu i više se ne smatra kandidatom prijavljenim na natječaj.
8. Rezultati natječaja objavit će se na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije www.zjzka.hr u roku od 30 dana od završetka natječaja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
110228772
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.