Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Njegovatelj/ica  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - MAKARSKA
Kategorija:
Mjesto rada:
Makarska
Rok prijave:
11.02.2023.

O poslu

Mjesto rada:
MAKARSKA, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - MAKARSKA
Kontakt:
Ostale informacije:
. NJEGOVATELJICA - 2 izvršitelj/ice na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, probni rad 30 dana - završena osnovna škola i tečaj za njegovateljice
Uz pisanu prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti: životopis
presliku svjedodžbe o završenom obrazovanju
presliku diplome
uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od šest mjeseci)
potvrdu o radnom stažu (podaci evidentirani u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
da ne postoji zapreka iz čl. 213 Zakona o socijalnoj skrbi (157/13., 152/14., 99/15., 52/16. , 16/17., 130/17. i 98/19.)
potvrdu o radnom iskustvu(presliku ugovora o radu ili rješenja o rasporedu ili potvrde poslodavca(koja mora sadržavati vrstu poslova koju je obavljao i vremenska razdoblja u kojem je kandidat obavljao navedene poslove)
Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u zatvorenoj omotnici neposredno ili poštom na adresu: Dom za starije i nemoćne osobe-Makarska, Kalalarga 31 Makarska, s naznakom: - „Prijava na javni natječaj“ - i s navođenjem radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje. Rok za dostavu prijava je 8 dana od dana objave ovog natječaja na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.Za kandidate koji se u prijavi na natječaj pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), uz prijavu na natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem web stranice Doma za starije i nemoćne osobe-Makarska (www.dom-makarska.hr), a sukladno čl.10.st.1.toč.10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj25/13,85/15) .
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
130021770
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.