Ostale informacije:
Opis poslova: 1. Priprema hrane iz ugostiteljske ponude koju BS nudi; 2. Savjesno upravljanje materijalom prilikom proizvodnje hrane iz ugostiteljske ponude (proizvodnja prema utvrđenim normativima); 3. Odgovornost i briga o kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti pripremljene hrane iz ugostiteljske ponude koju BS nudi; 4. Odgovornost i sudjelovanje kod preuzimanja ugostiteljskog materijala, kontrola ispravnosti zaprimljenog materijala kako u pogledu količine, tako i u pogledu kvalitete, skladištenje materijala i kontrola isteka rokova materijala i proizvoda; 5. Ukazivanje poslovođi na oštećeni, neispravni i materijal pred istekom roka valjanosti; 6. Odgovornost za manjkove koji nastaju u poslovanju ugostiteljskog objekta na BS-a te sudjelovanje pri provođenju godišnjih i izvanrednih inventura; 7. Materijalna i financijska odgovornost u području povjerene imovine i materijala, kao i eventualno utvrđene inventurne razlike; 8. Briga i odgovornost za održavanje čistoće i higijenskih standarda kuhinje i skladišnih prostora prema HACCP-u; 9. Organizacija prostora kuhinje i skladišnih prostora ugostiteljskog objekta; 10. Rad na zakonit i ispravan način uz obvezu pridržavanja Zakonom propisanih procedura i propisa, Pravilnika te internih akata. Provođenje radnih aktivnosti na BS-ima na temelju svih internih naloga i odluka; 11. Aktivna suradnja s nadređenim poslovođom u svezi nabave svih ugostiteljskih materijala potrebnih za uspješno poslovanje ugostiteljskog objekta: 12. Odgovornost za pravilno izlaganje ugostiteljskih artikala te skladištenje robnih zaliha na ispravan način; 13. Nadležnom poslovođi javljati o mogućim problemima u radu ugostiteljskog objekta na BS-u; 14. Upućivati na ispravan način rada sve nove zaposlenike u ugostiteljskom objektu na BS-u; 15. U slučaju uočenih tehničkih nedostataka BS-a odmah o istom obavijestiti nadležnog poslovođu; 16. Poslovođi prijavljivati i sve druge moguće okolnosti koje na bilo koji način utječu na otežan rad u ugostiteljskom objektu na BS-ima; 17. Osobno i aktivno raditi na smanjenju troškova ugostiteljskog objekta na BS-u (kontrola zaliha, minimiziranje robnih gubitaka i nepravilnih inventura); 18. Čuvanje podataka koji su radniku dostupni na radnom mjestu, a smatraju se poslovnom tajnom;