Za poslove u inozemstvu od 12.000 kuna, a razgovori se vode u Zagrebu i Slavonskom Brodu

Za poslove u inozemstvu od 12.000 kuna, a razgovori se vode u Zagrebu i Slavonskom Brodu

Traže se radne snage u Njemačkoj, Sloveniji, Nizozemskoj i Norveškoj, a za neke pozicije početna je netto plaća 12.000 kuna

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 29.2. Ne čekajte, aplicirajte odmah. Razgovori za posao (Jobtag) vodit će se 21.2. u Slavonskom Brodu i 22.2. u Zagrebu. O razgovorima za posao doznajte više ovdje.

Action Recruitment zapošljava za potrebe klijenta: voditelja poslovnice – restorana (m/ž), zamjenika voditelja poslovnice – restorana (m/ž), kuhara (m/ž), spa terapeuta/ spa therapista (m/ž), djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Irska. Prijave su otvorene do 26.2. Poslodavci nude posebne pogodnosti izvrsne plaće i bonusa za ostvarene ciljeve, 29 dana godišnjeg odmora, odlične mogućnosti za napredovanje, puni trening i osposobljavanje te osiguran smještaj. Kandidati imaju priliku predstaviti se poslodavcima iz Irske uživo 18.2. na sajmu poslova u Zagrebu. Aplicirajte.

LPP Sinsay zapošljava na poziciji Regional Commercial Trainer (m/ž) za Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku. Odgovornosti su educiranje osoblja u dućanima, analiza i kontrola, itd. Očekuje se relevantno iskustvo, mobilnost i spremnost na putovanja, znanje engleskog jezika na minimalno B1 razini, vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte najkasnije do 11.3.

Tvrtka ms personal & service Gmbh zapošljava u Njemačkoj: medicinsku sestru ili tehničara za rad u operacijskoj sali (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za anesteziju (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za intenzivnu njegu (m/ž), njegovatelja (m/ž) te medicinsku sestru ili tehničara (m/ž). Uvjeti za rad su potrebne kvalifikacije ovisno o poslu na koji aplicirate, komunikacijsko poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, EU državljanstvo te volja za radom i radnim usavršavanjem. Aplicirajte na željeni posao.

Eastmen zapošljava u Nizozemskoj na pozicijama: kemijski labaratorijski tehničar (m/ž) i pipe fitter (m/ž). Poslodavac nudi posao s prijavljenim punim radnim vremenom u Nizozemskoj, tjednu isplatu, nizozemsko zdravstveno osiguranje, pomoć koordinatora, besplatan smještaj i još mnogo toga. Prijavite se putem linka.

Agencija House of Jobs zapošljava na sljedećim pozicijama za svoje klijente: vozač viličara (m/ž) u Ingolstadtu, radnik za prihvat i otpremu zrakoplova i rukovanje prtljagom (m/ž) u Zračnoj luci Frankfurt, dostavljač paketa (m/ž) u Münchenu, pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž) u Fuldi i Brettenu, vozač u voznom parku (m/ž) u Frankfurtu i zavarivač (m/ž) u Njemačkoj. Za neke je pozicije potrebno više izvršitelja. Prijave su otvorene do 7.3. Doznajte koje uvjete očekujte poslodavac i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Quant-Commerce d.o.o. zapošljava na poziciji monter staklenih elemenata na interijerima (m/ž) u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Prijave su otvorene do 7.3. Poželjno je iskustvo u montaži stakla, drvene ili alu stolarije, komunikativno znanje njemačkog ili engleskog jezika, a znanje talijanskog je prednost. Potrebno je trogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Oranjegroep zapošljava građevinskog radnika (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž) i cjevara (m/ž) u Belgiji te električara (m/ž), industrijskog skelara (m/ž), građevinskog poslovođu (m/ž) i armirača (m/ž) u Nizozemskoj. Poslodavac snosi troškove smještaja i prijevoza. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca ovdje i aplicirajte.

Clockwork traži novo radno osoblje na poziciji Carpenter and Shuttering carpenter (m/ž). Mjesto rada je Norveška. Rok prijave je 28.2. Potrebno je radno iskustvo, sposobnost planiranja rada i radnog tjedna, sposobnost čitanja i razumijevanja tehničkih crteža, znanje nekog skandinavskog jezika, engleskog ili poljskog. Plaća se do 22 eura po satu. Poslodavac nudi pomoć sa smještajem i sve profesionalne alate za rad. Prijavite se na linku.

ESPN za potrebe klijenta zapošljava njegovatelja (m/ž) u Velikoj Britaniji. Potrebno je više izvršitelja za razne lokacije. Prijave su otvorene do 18.2. Traži se znanje engleskog na A2/B1 razini, spremnost na preseljenje u Veliku Britaniju, susretljivost i komunikativnost, spremnost na pomaganje starijima i nemoćnima te državljanstvo Republike Hrvatske ili neke druge EU članice. Poslodavac nudi netto plaću oko 12.000 kuna. Prijavite se.

Srijeda, 12.02.2020.