Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.02.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Njegovatelj (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Velika Britanija
Rok prijave:
18.02.2020.


EPSN Workforce d.o.o. je dio istoimene multinacionalne grupacije sa sjedištem u Nizozemskoj, te podružnicama u više od 19 zemalja Europske Unije, CEE, te partnerima na Bliskom istoku i Sjedinjenim Američkim Državama. Svojim klijentima u medicinskoj, IT, građevinskoj i drugim tehničkim industrijama, pruža jedinstvenu i učinkovitu uslugu na području pronalaska i zapošljavanja stručnjaka. Svojim kandidatima, EPSN kao agent za razvoj karijere, pruža vodstvo kroz pronalazak idealnog radnog mjesta, pomoć pri preseljenju, prilagodbi novoj sredini te savjetovanje i usmjeravanje daljnje karijere, sve u cilju ostvarenja punog potencijala svakog pojedinog kandidata u našem sustavu. Na ovaj način osiguravamo potrebna rješenja koja omogućavaju rast i razvoj našim klijentima i kandidatima.

Za sustav privatnih domova za njegu starijih i nemoćnih, te nagrađivanog poslodavca u Velikoj Britaniji tražimo veći broj kandidata za radno mjesto:

Njegovatelj (m/ž)
Velika Britanija, više lokacija:

1. Liss - Hampshire
Liss je tipično englesko selo i općina u području East Hampshire u Hampshireu, nekoliko kilometara sjeveroistočno od Petersfielda, na zapadnoj granici Sussexa. Prostire se na 3.567 hektara polururalnog područja u Nacionalnom parku South Downs. Selo se sastoji od starog dijela u West Lissu i modernog naselja oko željezničke postaje iz 19. stoljeća. Dijeli ih rijeka Rother. Vlakovi imaju česte izravne linije od nešto više od sat vremena do London Waterloo stanice, ili do Portsmoutha od samo 39 minuta, a tu je i lokalni autobus koji povezuje Liss sa obližnjim gradovima Alton, Petersfield i Selbourne.

2. Sunningdale - Windsor
Dom za njegu u neposrednoj blizini centra Sunningdalea sa pogledom na prekrasan golf - teren. Sunningdale je veliko naselje s maloprodajnim područjem i općinom u Kraljevskoj četvrti Windsor i Maidenhead. Prostire se na krajnjem jugoistočnom dijelu Berkshirea u Engleskoj. Željeznicom je povezan sa Waterloo stanicom i Readingom te je ukrašen zelenim oazama, uključujući Golf klubove Sunningdale i Wentworth. Sjeverni dijelovi naselja u blizini su jezera Virginia.

3. Oxford - Oxfordshire
Smješten na području od 23 hektara prekrasnih vrtova i parkova u srcu ruralnog Oxfordshirea, dom za njegu je veličanstveno seosko imanje koje nudi smještaj i njegu na najvišoj razini. Farmoor je naselje 5,5 km zapadno od centra Oxforda u Engleskoj. Selo je udaljeno 500 metara od Pinkhill Locka na rijeci Temzi. Farmoor ima seosku trgovinu, benzinsku postaju i mali poslovni park. Nešto više od sat vremena udaljen od Londona, predstavlja predivnu lokaciju za život i rad.


Vaš profil:
  • Želja i spremnost na rad kao Njegovatelj
  • Engleski jezik A2/B1
  • Spremnost na preseljenje u Veliku Britaniju
  • Susretljivost i komunikativnost
  • Spremnost na pomaganje starijim i nemoćnima
  • Državljanstvo Republike Hrvatske ili druge EU članice
  • Radno iskustvo i formalna naobrazba za posao njegovatelja nisu uvjet. Odabrani kandidati će proći obuku kod poslodavca i osposobljavanje za samostalan rad

Uvjeti:
  • Početna minimalna plaća od 8,75£ po satu ili više (cca 11.400,00 kn mjesečno neto, bez prekovremenih sati, za 40 sati rada tjedno), očekivana početna mjesečna primanja preko 12.000,00 neto sa prekovremenim satima. Za neke lokacije, početna plaća je 9,00£.
  • Napredovanje i povećanje mjesečne plaće u skladu sa zalaganjem i učenjem
  • Prvih 6 mjeseci smještaj subvencioniran od strane poslodavca po 230,00 £ mjesečno, sa mogućnošću ostanka u tom smještaju nakon prvih 6 mjeseci
  • Plaćen put od RH do lokacije rada (avion + lokalno od aerodroma)
  • Edukacija za njegovatelje u organizaciji poslodavca na 2. razinu Care Certificate
  • Dodatne pogodnosti za zaposlenike i popusti u lokalnim trgovinama
  • Rad u vrhunskim domovima za njegu
  • I druge beneficije

Razgovori sa kandidatima (Skype) 25.02.2020.

EPSN Workforce Vam pruža podršku u procesu prikupljanja dokumentacije za zapošljavanje i organizacije putovanja do lokacije rada, a ugovor o radu se sklapa direktno sa poslodavcem.

Ukoliko namjeravate promijeniti okruženje ili tek razmišljate o nastavku karijere u inozemstvu, svoj životopis na engleskom jeziku, dostavite prijavom putem linka Brze prijave ili nas kontaktirajte ukoliko želite saznati više informacija o navedenim ili drugim radnim mjestima.

Tvrtka EPSN Workforce d.o.o. registrirana je pri Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem pod brojem 63/18.



www.epsnworkforce.hr