Želite zarađivati do 22.200 kuna? Aplicirajte

Želite zarađivati do 22.200 kuna? Aplicirajte

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi? Prijavite se!

Kadra Jobs zapošljava berača jagoda (m/ž) u Španjolskoj, okolica grada Palos de la Frontera. Rok prijave je 15.3. Neto dnevna zarada iznosi 41 eura. Smještaj je organizira u kućama i plaćen. Poslodavac pruža podršku u organizaciji puta u Španjolsku u dogovoru sa španjolskim partnerom. Aplicirajte.

SGG traži keramičara (m/ž) za rad u Münchenu, Njemačka. Nudi se plać od 2300 € brutto uz terenski dodatak od 300 eura mjesečno. Njemački jezik nije uvjet, a obavezni su EU papiri. Očekuje se znanje i samostalnost u poslu. Prijavite se putem linka, najkasnije do 31.3.

Manpower za potrebe klijenta traži SR Manager Document Control (m/ž). Mjesto rada je Limerick, Irska. Potrebno je višegodišnje iskustvo u upravljanju, a iskustvo u farmaceutsko – biotehnološkim procesima nužno je. Rok prijave je 29.2. Aplicirajte.

Cuneus Maritimus d.o.o. zapošljava na poziciji brodarac (m/ž) u Nizozemskoj. Rok prijave je 15.3. Nudi se plaća do 22.200 kuna. Troškovi prijevoza su besplatni. Potrebno je minimalno iskustva s brodovima i voljni su raditi. Prijavite se ovdje.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava građevinskog inženjera (m/ž), građevinskog poslovođu (m/ž), kalkulanta (m/ž) i građevinskog tehničara (m/ž). Rad se odvija u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i relevantno radno iskustvo. Prijavite se putem linka.

Jet2.com Limited traži Customer Helper - Customer Service Agent – TIV (m/ž). Rok prijave je 5.3. Rad se odvija u Tivatu, Crna Gora. Poslodavac nudi kompetitivna primanja, plaćenu edukaciju, radnu odjeću, dobru poslovnu atmosferu. Očekuje se dobro znanje engleskog i hrvatskog jezika, odlične komunikacijske vještine, a potrebno je i prethodno iskustvo u korisničkoj podršci. Prednost donosi iskustvo u zrakoplovnoj industriji. Prijavite se.

Action Recruitment zapošljava za potrebe klijenta: voditelja poslovnice – restorana (m/ž), zamjenika voditelja poslovnice – restorana (m/ž), kuhara (m/ž), spa terapeuta/ spa therapista (m/ž), djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Irska. Prijave su otvorene do 26.2. Poslodavci nude posebne pogodnosti izvrsne plaće i bonusa za ostvarene ciljeve, 29 dana godišnjeg odmora, odlične mogućnosti za napredovanje, puni trening i osposobljavanje te osiguran smještaj. Kandidati imaju priliku predstaviti se poslodavcima iz Irske uživo 18.2. na sajmu poslova u Zagrebu. Aplicirajte.

Oranjegroep zapošljava građevinskog radnika (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž) i cjevara (m/ž) u Belgiji te električara (m/ž), industrijskog skelara (m/ž), građevinskog poslovođu (m/ž) i armirača (m/ž) u Nizozemskoj. Poslodavac snosi troškove smještaja i prijevoza. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca ovdje i aplicirajte.

Clockwork traži novo radno osoblje na poziciji Carpenter and Shuttering carpenter (m/ž). Mjesto rada je Norveška. Rok prijave je 28.2. Potrebno je radno iskustvo, sposobnost planiranja rada i radnog tjedna, sposobnost čitanja i razumijevanja tehničkih crteža, znanje nekog skandinavskog jezika, engleskog ili poljskog. Plaća se do 22 eura po satu. Poslodavac nudi pomoć sa smještajem i sve profesionalne alate za rad. Prijavite se na linku.

LPP Sinsay zapošljava na poziciji Regional Commercial Trainer (m/ž) za Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku. Odgovornosti su educiranje osoblja u dućanima, analiza i kontrola, itd. Očekuje se relevantno iskustvo, mobilnost i spremnost na putovanja, znanje engleskog jezika na minimalno B1 razini, vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte najkasnije do 11.3.

Srijeda, 19.02.2020.