Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova!

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova!

Čekaju vas novi poslovi u inozemstvu! Zaposlite se kao dostavljači/ce, samostalni bilancisti/ce ili ostvarujte dodatne mjesečne bonuse kao soboslikari/ce!

System-Logistik u potrazi je za dostavljačem/ vozačem (m/ž) paketa u Njemačkoj. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i najmanje dvije godine iskustva, iskustvo vožnje kombija i rad sa skenerom. Svaka postaja ima dispečera koji govori hrvatski jezik. Poslodavac ima mogućnost zapošljavanja kandidata s EU državljanstvom. Obavezno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se početna mjesečna plaća oko 1.600 eura uz brzo povećanje plaće. Za prosinac se isplaćuje dodatni bonus. Rok za prijavu je 26.12. Prijavite se.

AVL LIST Gesellschaft m.b.H traži nove radne snage u Grazu, Austrija. Zapošljava na sljedećim pozicijama: Development Engineer Software – EDEM Project – PhD Fellowship (m/ž), Development Engineer Software - EDEM Project - PhD Fellowship (m/ž), Senior Development Engineer Combustion Process Development (m/ž), Senior Development Hardware Engineer/ Department Manager (m/ž), Process Engineer Assembly (m/ž) i Lead Engineer Hydrogen Storage (m/ž). Za poslove nude atraktivna godišnja primanja od 400.000 do čak 600.000 kuna godišnje. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, zdravstveno osiguranje i osiguranu brigu za djecu. Pogledajte detalje poslova i prijavite se još danas.

Pandol d.o.o. zapošljava samostalnog bilancista (m/ž) za rad u Düsseldorfu, Njemačka. Prijavite se najkasnije do 20.12. Za posao je potrebna visoka ili viša stručna sprema, prethodno radno iskustvo na poslovima knjigovodstva minimalno 5 godina, iskustvo u radu s inozemnim podružnicama, dobro vladanje njemačkim jezikom, odlično poznavanje MS Office paketa. Prednost je poznavanje DATEV-a i njemačkog poslovnog okruženja i institucija. Poslodavac nudi natprosječnu plaću i plaćeni smještaj tijekom probnog rada. Aplicirajte.

Frekomos d.o.o. u potrazi je za rukovoditeljem samohodnim stojevima za obradu asfalta (m/ž). Traže više radnika/ca za rad u Češkoj Republici. Rok prijave je 27.12. Glavni su zadaci upravljanje i rad na stroju sukladno dnevnom radnom nalogu ili uputi nadređene osobe, uredno vođenje i predavanje dnevne propisane dokumentacije za rukovanje strojem, briga o ispravnosti i čistoći stroja na kojem se radi te pravovremena prijava kvarova i šteta. Poslodavac nudi stimulativna primanja, osiguran smještaj, jedan topli obrok dnevno, dnevnice za rad na terenu i u inozemstvu, godišnje bonuse i još puno toga. Prijavite se čim prije putem linka.

Flanđa j.d.o.o. traži više izvršitelja za posao pomoćnog radnika (m/ž) u Nizozemskoj. Prijaviti se možete najkasnije do 9.1.2020. Posao obuhvaća pomoćne poslove brodomontera (m/ž), brusača (m/ž), cjevara (m/ž) u brodogradnji na gradilištima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se.

Schnell Gut & Günstig Renovierung GmbH traži nove radne snage na poziciji soboslikar/ knaufer (m/ž). Mjesto rada je München. Prijavite se do 31.12. Nudi se plaća od 2.300 eura + mjesečna primanja 250 eura za terenski dodatak + 190 eura dječjeg doplatka po djetetu. Od osobe se očekuje znanje i samostalnost, a u obzir dolaze stabilne i ozbiljne osobe s dugoročnom namjerom zaposlenja. Znanje njemačkog jezika nije uvjet za zaposlenje. Aplicirajte.

Agencija House of Jobs zapošljava na sljedećim pozicijama za svoje klijente: vozač viličara (m/ž) u Ingolstadtu, radnik za prihvat i otpremu zrakoplova i rukovanje prtljagom (m/ž) u Zračnoj luci Frankfurt, dostavljač paketa (m/ž) u Münchenu, pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž) u Fuldi i Brettenu, vozač u voznom parku (m/ž) u Frankfurtu i zavarivač (m/ž) u Njemačkoj. Za neke je pozicije potrebno više izvršitelja. Doznajte koje uvjete očekujte poslodavac i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Plan, obrt za posredovanje pri zapošljavanju traži nove radne snage za Njemačku, za rad u okolici Frankfurta: krovopokrivač (m/ž), stolar u građevini (m/ž), fasader (m/ž), industrijski električar (m/ž), bravar sa znanjem MAG zavarivanja (m/ž), monter prozora (m/ž), soboslikar/ fasader (m/ž). Pogledajte ostale otvorene pozicije i ostvarite vašu prijavu na linku.

Agencija Oranje Groep B.V. traži vodoinstalatera (m/ž), brodomontera (m/ž), električara (m/ž), cjevara (m/ž), armirača (m/ž) u Nizozemskoj i radnika niskogradnje (m/ž) u Antwerpenu, Belgija. Poslodavac nudi atraktivna primanja, besplatni smještaj, zdravstveno osiguranje. Prijavite se na željeni posao putem linka.

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: stolar (m/ž) u Riversticku, Hardware/ Certification Engineer (m/ž) u North Corku, Design Team Leader (m/ž) u North Corku, Senior Design Engineer u North Corku, Mechanical Engineer u Kildareu, Bar Manager (m/ž), Food and Bavarege Manager (m/ž), Assistant Housekeeping Manager (m/ž), Recepcionist (m/ž) i Front Office Manager (m/ž). Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Doznajte detalje i prijavite se.

Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr. 

Utorak, 10.12.2019.