Tražite posao u inozemstvu? Provjerite našu bogatu ponudu

Tražite posao u inozemstvu? Provjerite našu bogatu ponudu

Novi poslovi u Italiji, Sloveniji, Engleskoj, Njemačkoj... Vaš posao.hr donosi bogat izbor inozemnih poslova. Ne propustite priliku i aplicirajte još danas

E&A agencija d.o.o. za usluge zapošljava u Nizozemskoj na pozicijama: klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž), skladištar – noćni rad (m/ž), paker (m/ž), primatelj narudžbi u skladištu prehrambenih proizvoda (m/ž). Prijave su otvorene do 22.2. Dobrodošlo je znanje engleskog jezika i postoji mogućnost trajne suradnje. Prijavite se. Uskoro će se održati razgovori u Osijeku i Sisku. Provjerite više na linku.

HT Handwerkerteam UG zapošljava u okolici Sttutgarta i u Sttutgartu u Njemačkoj na pozicijama voditelj tima na gradilištu sa iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje (m/ž) te električar/ elektroinstalater (m/ž). Aplicirati možete najkasnije do 21.2. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz od smještaja na posao. Možete očekivati kvalitena, redovita i natprosječna primanja po njemačkim standardima te izuzetno dobre radne uvjete. Potrebni su znanje njemačkog ili engleskog jezika, pouzdanost, točnost, marljivost, samoinicijativnost, komunikativnost, temeljitost, fizička spremnost, fleksibilnost. Prijavite se.

Pro-Monting traži: bravara/zavarivača/montera (m/ž), zavarivača – TIG, Autogeni, WIG/Mig/MAG/REL (m/ž), montera ventilacijskih sustava (m/ž), električara/ servisera (m/ž) i cjevara (m/ž). Rad se odvija u Njemačkoj, Francusoj, Nizozemskoj, Engleskoj i ostalim zemljama EU. Poželjno je znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Traže se osobe sa iskustvom. Zainteresirani mogu aplicirati putem linka.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Frankfurtu u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Europski patentni ured zapošljava na poziciji Administrative Employee (Legal Assistant) (m/ž). Nudi se mjesečna plaća od cca36.000 kuna neto. Mjesto rada je München, Njemačka. Prijave su otvorene do 11.2. Potrebne kvalifikacije za prijavu su srednja stručna sprema i relevantno profesionalno iskustvo, znanje dva službena jezika Europskog patentnog ureda (EPU) i državljanstvo jedne od zemalja EPU-a. Prijavite se.

Profesio za potrebe klijenata u Njemačkoj zapošljava na pozicijama domar (m/ž), bravar (m/ž), stolar (m/ž), vodoinstalater (m/ž) i električar (m/ž) te u Kuvajtu: profesor matematike (m/ž), profesor razredne nastave (m/ž) i profesor tjelesne i zdravstvene kulture (m/ž). Provjerite potrebna znanja i kvalifikacije te aplicirajte na željeno zanimanje poutem linka.

Tvrtka ms personal & service Gmbh zapošljava u Njemačkoj: medicinsku sestru ili tehničara za rad u operacijskoj sali (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za anesteziju (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za intenzivnu njegu (m/ž), njegovatelja (m/ž) te medicinsku sestru ili tehničara (m/ž). Uvjeti za rad su potrebne kvalifikacije ovisno o poslu na koji aplicirate, komunikacijsko poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, EU državljanstvo te volja za radom i radnim usavršavanjem. Aplicirajte na željeni posao.

Nuklearna elektrarna Krško zapošljava na poziciji inženjer analitičke kemije (m/ž) u Sloveniji. Rok prijave je 28.1. Potrebna znanja i kvalifikacije uključuju diplomski studij kemijskog smjera i znanje engleskog jezika. Poželjna su radna iskustva na području kemijske analitike. Traži se napredno znanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Haygrove Ltd traži radnika za branje i pakiranje voća (m/ž) u Ledburyju, Engleska. Rok prijave je 15.2. Farma nudi obuku za rad, kao i priliku za rad tijekom cijele godine. Ne zahtijeva se znanje engleskog jezika niti prethodno radno iskustvo. Nudi se i smještaj. Prezentacija farme i intervju s kandidatima održat će se u veljači/ožujku Splitu, Rijeci i Zagrebu. Aplicirajte.

KUB inženjering traži radnika na brodogradilištu (m/ž). Mjesto rada je Palermo, Italija. Rok prijave je 29.1. Plaćena je hrana, prijevoz i smještaj u hotelu. Predviđena vrsta posla uključuje predmontažu, montažu i popravke. Provjerite detalje na linku i prijavite se.

Utorak, 21.01.2020.