Nije bitno gdje si sada, već kamo želiš stići! Pregled najboljih poslova u inozemstvu.

Nije bitno gdje si sada, već kamo želiš stići! Pregled najboljih poslova u inozemstvu.

Donosimo TOP 10 novih poslovnih prilika u inozemstvu! 

The Butcher's Block zapošljava mesara / prodavača (m/ž) za rad u Dublinu, Irska. Potrebno je iskustvo u radu s mesom, iskustvo u prodaji i poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi visoku plaću, plaćen let do Irske te brz profesionalan razvoj i napredak u karijeri. Rok za dostavu prijava je 28.12. Prijaviti se možete putem linka.

Njemačka kompanija AIM Amberger Industriemontagen GmbH & Co. KG zapošljava čak 40 bravara (m/ž). Mjesto rada je Amberg, Bavarska, Njemačka. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo u struci bravara, znanje njemačkog jezika na nivou komunikacije te EU dokumentacija. Rok za slanje prijava je 28.12. Uvjete natječaja potražite ovdje. Sretno!

System Logistk GmbH sa sjedištem u Münchenu je dugogodišnje poduzećeu području kurirske logistike i dostave paketa (Last-Mile-Delivery). Kao partner  Amazona zapošljavaju dostavljače / vozače paketa. Mjesta rada su Mannheim, München, Nürnberg i Moosburg u Njemačkoj. Početna mjesečna plaća koja se nudi 1.600,00 € / neto uz brzo dizanje plaće. Svaka postaja ima dispečera koji govori hrvatski jezik. Rok za slanje prijava je 26.12. Prijaviti se možete putem linka.

Trenkwalder d.o.o. vodeća tvrtka posvećena pružanju kadrovskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi, za svoje klijente ima raspisana dva natječaja za rad u inozemstvu. voditelj financija - site controller (m/ž) za rad u Njemačkoj i industrijski programer (m/ž) za rad u Kršku, Slovenija.Natječaji su otvoreni do 15.12. Što se od kandidata očekuje, provjerite na sljedećem linku.

E&A agencija d.o.o. za usluge zapošljava u Nizozemskoj na otvorenim pozicijama: radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž),  skladištar (m/ž) – noćni rad, paker (m/ž), primatelj narudžbi u skladištu prehrambenih proizvoda (m/ž) i klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž). Prijave su otvorene do 22.12. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika, spremnost na dulju suradnju, otpornost na visoke temperature/ hladnoću, vozačka dozvola B kategorije i svijest o fizičkom radu. Doznajte više o željenim poslovima i prijavite se putem linka.

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 19.12. Ne čekajte, aplicirajte odmah.

ESA Energy Services GmbH & Co. KG njemačka je kompanija zastupljena po cijeloj Njemačkoj.Traži više izvršitelja na pozicijama: zavarivač (m/ž) – TIG/WIG 141, glavni instalater (m/ž)  – grijanje, vodovod, ventilacija (HLS), monter (m/ž) ventilacijskih sustava, monter (m/ž) instalacija i električar (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi atraktivni paket naknada, hranu, smještaj, alat za rad. Iskustvo rada na području Njemačke je dodatna prednost, a potrebno je poznavanje njemačkog jezika na komunikacijskoj razini. Potražite detalje poslova i prijavite se. Prijave se zaprimaju do 4.12.

HT Handwerkerteam UG u potrazi je za voditeljem (m/ž) tima na gradilištu s iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje te električarem (m/ž). Posao se odvija u Sttutgartu i okolici Sttutgarta u Njemačkoj. Smještaj i prijevoz osigurani su i plaćeni. Nudi se kvalitetna, redovita i iznadprosječna plaća po njemačkim standardima, izuzetno dobri radni uvjeti, mogućnost napredovanja, prijava u njemačkoj firmi i sva osiguranja kao mirovinsko, zdravstveno i ostala osiguranja u Njemačkoj. Prijavite se.

Američka kompanija Steiner Transocean Ltd zapošljava na luksuznim putničkim brodovima, na čak 7 pozicija! Spa Doctor (m/ž), maniker (m/ž), kozmetičar (m/ž), nekolicina su poslova vama na izbor, a sve ih možete pretražiti putem linka. Sretno s prijavama!

Personaldienst d.o.o. je u potrazi za zavarivačem (m/ž) u gradu Karlsruhe, radnikom (m/ž) za utovar/ istovar prtljage u Berlinu i pomoćnim bravarom (m/ž) u Düsseldorfu, Njemačka. Nude osiguran smještaj, prijevoz u Njemačku, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora njemačke ili hrvatske prijave, božićnicu i regres. Potrebno je znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se čim prije putem linka.

Ostale inozemne poslove potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr

Četvrtak, 28.11.2019.