Aplicirajte na poslove u inozemstvu - nude se mjesečna primanja od 19.000 kuna

Aplicirajte na poslove u inozemstvu - nude se mjesečna primanja od 19.000 kuna

Razmišljate li o inozemnoj karijeri? Provjerite ponudu poslova u Nizozemskoj, Sloveniji, Poljskoj ili Njemačkoj. Poslodavaci osiguravaju smještaj i stimulativna primanja

Nuklearna elektrarna Krško zapošljava projektnog inženjera – područje instrumentacije i elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Krško, Slovenija, a prijave su otvorene do 28.6. Od kandidata se očekuje obrazovanje elektroničkog smjera, radno iskustvo od dvije godine, aktivno znanje engleskog jezika, napredno poznavanje programa za obradu teksta, tablica, baza podataka i kompjuterskog oblikovanja te osnovno znanje operacijskih sustava. Potrebno je iskustvo u projektiranju. Aplicirajte.

Otto Work zapošljava zaposlenika u skladištu (m/ž) u Nizozemskoj. Prijave su otvorene do 18.7. Poslodavac nudi tjednu isplatu, organizirani smještaj i prijevoz na posao, nizozemski ugovor o radu i nizozemsko zdravstveno osiguranje, brzo zaposlenje i tečajeve za zaposlenike. Prijavite se.

Answear.com S.A. zapošljava na pozicijama SEM Specialist (m/ž), Performance Specialist (m/ž) i Marketing & Sales Country Manager (m/ž). Mjesto rada je Krakov-Poljska, a prijave su otvorene do 2.7. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva, sposobnost analiziranja i iskustvo sa SEO i Google tražilicama. Potrebno je poznavanje engleskog jezika na komunikacijskoj razini. Aplicirajte.

Atena – personal zapošljava agenta za zapošljavanje/Recruitera (m/ž) u Slovačkoj. Rok prijave je 30.6. Uvjeti za rad su poznavanje hrvatskog jezika, poznavanje rada na računalu, proaktivnost, sposobnost rada u okruženju sa stalnom i brzom promjenom prioriteta te asertivnost. Poslodavac nudi 200 eura bonusa dodataka na plaću prva tri mjeseca rada te stalni radni odnos. Prijavite se.

Tizzard Holdings Unlimited zapošljava na pozicijama chef (m/ž) all levels, waiter (m/ž), kitchen steward (m/ž), chef de rang (m/ž), housekeeper (m/ž). Mjesto rada je Irska, a prijave su otvorene do 14.7. Od kandidata se očekuju prethodno iskustvo i dobro poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Eurokombi zapošljava vozača kamiona (m/ž) u Austriji. Rok prijave je 9.7. Nudi se plaća do 19.000 kuna. Potrebni su osnovno znanje njemačkog jezika i fizička spremnost. Prijavite se.

Jebens zapošljava mehaničara za rezanje/glodača CNC (m/ž). Lokacija rada je Korntal-Münchingen, Njemačka, a prijave su otvorene do 14.7. Uvjeti su uspješno završena obuka za mehaničara za rezanje ili industrijskog mehaničara ili kvalifikacija za CNC glodača, poznavanje programiranja CNC na upravljačkoj jedinici, spremnost za smjenski rad i usavršavanje, dobro poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu te visoka razina savjesnosti i samostalnost u radu. Aplicirajte.

Dürkop zapošljava na poziciji Auto Mechatroniker (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a prijave su otvorene do 2.7. Poslodavac omogućuje potporu premještaja u Njemačku, prvi povoljni smještaj za prijelazno razdovlje, plaćanje na temelju uspješnosti, uzbudljiv zadatak u tradicionalnoj tvrtki, odgovornu aktivnost sa izvrsnim perspektivama te smislene i strukturirane operacije. Aplicirajte ovdje.

Pico Restaurant & Cafe traži kuhara (m/ž). Mjesto rada je Glücksburg, Njemačka. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Aplicirajte.

Elektroinstalacije, Milena Rihtarič s.p. zapošljava električara (m/ž) u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 5.7. Uvjeti su radno iskustvo s industrijskom električnom energijom i neovisnost u radu. Poslodavac osigurava prijevoz i smještaj. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 24.06.2021.