Zapošljavaju FINA, METRO i Kühne & Nagel d.o.o. – provjerite ponudu i pronađite novo radno mjesto!

Zapošljavaju FINA, METRO i Kühne & Nagel d.o.o. – provjerite ponudu i pronađite novo radno mjesto!

Zanimaju li vas financije ili IT? Želite li biti operator u call centru (m/ž), prodajni referent (m/ž) ili možda komercijalni direktor (m/ž)?

Welmax premium d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama operater u call centru (m/ž), asistent u uredu (m/ž) i prodajni predstavnik (m/ž). Prijave su otvorene do 27.11. Zapošljavaju i umirovljenike za kontakt centar u Šestinama. Za poslove operatera (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž) potrebni su komunikativni i ljubazni ljudi, a nude se redovita i sigurna fiksna primanja uz vrlo atraktivne bonuse. Saznajte više o uvjetima i prijavite se putem linka.

Salona Palace u Solinu traži voditelja hrane i pića/ F&B managera (m/ž). Očekuje se kandidat s petogodišnjim radnim iskustvom, uslužan i gostoljubiv, fleksibilan, prilagodliv, toča, usmjeren na cilj i gosta, organiziran, kreativan. Potrebno je znanje engleskog jezika, osnovno znanje na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Na novom će poslu osobu očekivati organizacija cjelokupnog rada konobara, upravljanje produktivnošću zaposlenika u objektu, sudjelovanje u slaganju cjenika i jelovnika, educiranje konobara i drugo. Prijavite se najkasnije do 4.11. klikom na link.

Multinacionalna kompanija METRO Cash & Carry traži poslovođu svih odjela neprehrane/ prehrane – Floor Manager (m/ž) na Jankomiru. Potrebna znanja su minimalno srednja stručna sprema poželjno ekonomskog usmjerenja, dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva, znanje engleskog u govoru i pismu, računalna pismenost, pregovaračke i organizacijske vještine i  drugo. Rok prijave je 11.11. Provjerite opis posla i prijavite se ovdje.

Favorit sportska kladionica d.o.o. zapošljava kandidata na poziciji komercijalni direktor (m/ž) za rad u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno pet godina iskustva na sličnoj poziciji, izvrsne analitičke, komunikacijske i pregovaračke vještine, iskustvo u pripremi proračuna, razvijene liderske sposobnosti, odgovornost, inicijativa i djelotvorne vještine pri rješavanju problema. Potrebno je napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a prednost je poznavanje ruskog jezika. u Favoritu nude profesionalni razvoj i nagrađivanje vrhunskog učinka, prepoznavanje potencijala, a radi se u dinamičnom okruženju koje potiče kreativnost i inovaciju. Natječaj je otvoren do 3.11., a prijaviti se možete klikom na link.

FINA je vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. U potrazi su za novim zaposlenikom na poziciji viši specijalist za strateško planiranje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata očekuju pet godina radnog iskustva, a tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima je prednost. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, proaktivnost i kreativnost te razvijene komunikacijske vještine. Rok prijave je 4.11., stoga aplicirajte odmah.

Keindl sport zapošljava na radnome mjestu administratora (m/ž) u Zagrebu. Traže organiziranu, odgovornu, snalažljivu osobu vještu za računalom, koja ima radnog iskustva na administrativnim poslovima. Posao se sastoji od likvidiranja ulaznih računa, komunikacije s klijentima, usklađivanja dobavljača, poštanskih poslova i drugo. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema upravnog, ekonomskog ili nekog drugog društvenog smjera, sklonost administrativnim poslovima, pedantnost i ažurnost u radu te komunikacijske vještine. Ukoliko vas je posao zainteresirao, prijavite se do 5.11. putem linka.

Pepco zapošljava na poziciji specijalist za informatičku podršku prve razine (m/ž) u Zagrebu. Nude siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, prijateljsku organizacijsku kulturu i popust za zaposlenike. Od nove zaposlene osobe očekuje se pružanje informacijama o funkcioniranju računalne opreme i aplikacija, rješavanje problema koje korisnici prijavljuju putem internog portala ili telefona, instaliranje i konfiguracija računalne opreme i aplikacija i drugo. Ukoliko poznajte procese iz područja ITIL – Service Operations, procese u maloprodaji, imate napredno znanje računalne opreme, aplikacija i operativnih sustava, minimalno jednogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro govorite engleski jezik i poznajete MS Office, prijavite se najkasnije do 6.11. Prednost donosi poznavanje slovenskog jezika. Aplicirajte odmah.

Međunarodna grupacija Kühne & Nagel d.o.o. u potrazi je za prodajnim referentom (m/ž).Mjesto rada je Sveta Nedelja. Uvjeti za ovaj posao su završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje u relevantnom području, jake interpersonalne i komunikacijske vještine te vještine prezentiranja, uvjeravanja i pregovaranja, poznavanje operativnih procesa u zračnom, pomorskom i cestovnom prijevozu, motiviranost i dvije do pet godina iskustva u prodaji. Posao uključuje razvijanje trenutne i buduće suradnje s postojećim i novim kupcima, primjenjivanje specijaliziranih znanja u odnosu na cestovni, zračni ili pomorski prijevoz, pripremanje i vođenje posjeta, pregovora i prezentacija, rješavanje eventualnih nezadovoljstava kupaca i drugo. Natječaj je aktivan do 4.11., a prijavite se ovdje.

Reta d.o.o. traži izvršitelja za radno mjesto komercijalist (m/ž) u središnjoj Hrvatskoj, Karlovcu, Primorsko – goranskoj županiji i Istarskoj županiji. Posao se sastoji od redovitih odlazaka na teren s ciljem promocije i prezentacije proizvoda, proaktivnog istraživanja tržišta i planiranja pristupa kupcima u cilju povećanja i profitabilnosti prodaje, ugovaranja, naručivanja i realizacije prodaje i drugo. Željeni kandidat treba imati poželjno dvije do tri godine radnog iskustva, biti organiziran, komunikativan i usmjeren k timskom radu, aktivno koristiti računalo i imati vozačku dozvolu B kategorije. Poznavanje engleskog jezika je poželjno, ali nije uvjet. Tvrtka nudi službeno vozilo, laptop i mobitel. Prijavite se najkasnije do 10.11. putem linka.

Kruna Trade d.o.o. traži samostalnog računovođu (m/ž) i više prodavača u multibrand trgovinama (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 20.11.  Za posao računovođe (m/ž) potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, visoka stručna sprema, poznavanje zakonskih propisa i porezne regulative, poznavanje rada u MS Office-u, samostalnost u radu. Ukoliko vas zanima pozicija prodavača (m/ž), Kruna Trade nudi stimulativnu plaću s bonusima, mogućnost napredovanja na poziciju voditelja smjene ili dućana, stimulativne radne uvjete, redovna primanja. Traže iskusne osobe, koje imaju izražene prodajne vještine i komunikativne su. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti ovdje.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla!

Srijeda, 30.10.2019.