Zapošljavaju Falkensteiner, Klara, VuMedi, Lelo - i možda traže baš vas

Zapošljavaju Falkensteiner, Klara, VuMedi, Lelo - i možda traže baš vas

Ovoga tjedna zapošljavaju Falkensteiner, Klara, VuMedi, Lelo i drugi. Pronađite posao za sebe i prijavite se!

Variosystems d.o.o. zapošljava na poziciji SAP CC Specialist u Logistici (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a prijave se zaprimaju do 27.12. Poslodavac nudi rad u međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, zajednički rad u kolegijalnom timu, mogućnost daljnjeg usavršavanja, stimulativnu radnu okolinu i mogućnost rada od kuće. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo u radu u srednje velikim i velikim industrijama, vrlo dobro znanje IDOC postupaka prema SAP EDI standardu, znanje prilagođavanja SAP modula, osnovne vještine programiranja i slično. Prijavite se.

Personaldienst za potrebe klijenta traži referenta općih i kadrovskih poslova (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 19.12. Radni zadaci uključuju praćenje i pripremu poslovne dokumentacije, unos, sortiranje i analizu različitih podataka. Poslodavac nudi usavršavanje u dinamičnom radnom okruženju, napredovanje sukladno ostvarenim rezultatima, redovita i stimulirajuća primanja. Aplicirajte.

Falkensteiner traži voditelja tehničke službe (m/ž). Mjesto rada je Punat na otoku Krku. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničkog ili strojarskog usmjerenja, sposobnost organizacije rada u hotelskom i camping sektoru, poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu te proaktivnost. Prijaviti se možete najkasnije do 1.1. Aplicirajte putem linka.

Dviation Training Services traže Quality Managera (Part-147) (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave 15.12. Poslodavac nudi raznovrsnu i aktivnu okolinu, tim profesionalaca, međunarodno radno ozračje s dnevnim interakcijama te razne izazove i prilike za uzlet karijere. Za posao je potrebna viša stručna sprema tehničkog usmjerenja, poznavanje i razumijevanje važnih EU regulacija i pravila implementacije istih te radno iskustvo od pet godina. Prijavite se.

Pliva traži analitičara i voditelja projekata za ljudske potencijale (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave je 13.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, poznavanje HR sustava, iskustvo u vođenju projekata od početnih do završnih faza te izvrsno znanje engleskog jezika. Poželjno je iskustvo s međunarodnim projektima i u međunarodnom radnom okruženju. Prijavite se klikom na link.

PSP za potrebe klijenta traži pojačanje na poziciji Werksleiter (m/ž) za područje sjeverne Hrvatske. Potrebni uvjeti su visoka stručna sprema te poznavanje njemačkog jezika. Traži se radno iskustvo od pet godina na istim ili sličnim poslovima u metalnoj industriji. Prijavite se najkasnije do 2.1. putem linka.

VuMedi Inc zapošljava na poziciji Business Development Associate (m/ž). Posao se obavlja od kuće ili iz ureda u Zagrebu. Prijave su otvorene do 25.12. Očekuje se želja za učenjem, pozitivan pogled, suradnja i transparentnost. Poslodavac nudi fleksibilan raspored, autonomno radno okruženje i kompetitivnu plaću. Prijavite se ovdje.

Klara d.d. zapošljava referenta prodaje (m/ž) i asistenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 14.12. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Aluflexpack Novi zapošljava voditelja održavanja (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 4.1. Traži se diplomirani inženjer strojarstva ili elektrotehnike, radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim ili istim poslovima, poznavanje rada u Microsoft Dynamics NAV i MS Office programima. Posao obuhvaća koordiniranje i praćenje rada svih segmenata održavanja u skladu s planovima i zahtjevima proizvodnje, praćenje efikasnosti održavanja i slično. Aplicirajte.

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 10.12.2020.