Zapošljavaju Encian, Primark, McDonalds i drugi - aplicirajte

Zapošljavaju Encian, Primark, McDonalds i drugi - aplicirajte

Zapošljavaju Encian, Primark, McDonalds i drugi - poslodavci osiguravaju stalni radni odnos, kompetitivnu plaću te stalna usavršavanja. Aplicirajte

Immofinanz traži novo pojačanje na poziciji Asset Manager Office (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 28.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva u nekretninama, poznavanje lokalnog tržišta, tehničko razumijevanje i poznavanje pravilnika, odlično znanje engleskog jezika te spremnost na timski rad. Posao podrazumijeva odgovornosti za odličnu korisničku podršku, odgovornosti za organziranje event-a i zadatke community managementa, analize i implementacije mjera. Aplicirajte.

Encian d.o.o. zapošljava referenta nabave i prodaje (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 19.5. Radni zadaci uključuju samostalno upravljanje svim fazama nabaverobe, izradu nabavnih kalkulacija, administrativne poslove vezane uz organizaciju carinjenja roba, organizaciju transporta te komunikaciju s inozemnim kupcima i slično. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poželjno iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, odgovornost i predanost u radu, savjesnost, pedantnost i fleksibilnost, komunikacijske i pregovaračke vještine. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Aplicirajte ovdje.

Zemaitijos pienas zapošljava na poziciji Sales Representatives – Dairy (m/ž). Lokacija rada je Split – Dalmacija, a možete aplicirati najkasnije do 12.5. Posao podrazumijeva vođenje i razvoj prodaje, utvrđivanje promotivnih strategija, maksimiziranje prodaje i slično. Potrebno je dokazano iskustvo u prodaji u FMCG području, visoka stručna sprema, poznavanje tržišta, B2B vještine, računalna pismenost i odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Recruitment Consultant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.4. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada, profesionalna razina engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u LinkedIn Recrutier-u te odlične interpersonalne i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, kompetitivnu plaću te rad u dinamičnoj okolini. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji administrator u transportu / disponent (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebne su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Od kandidata se očekuju srednja stručna sprema prometnog ili tehničkog smjera, radno iskustvo od najmanje godinu dana, poznavanje prometnih propisa, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i još jednog stranog jezika te poznavanje sustava za organizaciju transporta. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava zamjenika voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.5. Potrebni su uvjeti minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, petogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada s računalom i Zakona primjenjivih u financijama i računovodstvu. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. traži voditelja prodaje prodajnog centra (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebne su odgovorne, dinamične i visoko motivirane osobe s najmanje dvije godine na istim ili sličnim poslovima i motivacijom za rad unutar svjetski priznatog branda. Uvjeti su visoka stručna sprema, iskustvo u rukovođenju i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac pruža priliku za stalno usavršavanje, stimulativna primanja i odlično radno okruženje. Aplicirajte.

Primark d.o.o. traži direktora prodaje (m/ž) i prodajnog inženjera (m/ž). Lokacija rada je Rakitje – Zagreb, a prijave su otvorene do 27.4. Poslodavac nudi dugoročno karijerno rješenje, modernu i ugodnu radnu atmosferu, mogućnosti osobnog razvoja, solidna osnovna i vrlo atraktivna stimulativna primanja i dodatne bonuse. Potrebne su kompetencije mjerljivo iskustvo rada, velika mreža poslovnih kontakata, viša ili visoka stručna sprema te napredno znanje rada u MS Office-u. Prijavite se putem linka.

McDonald's zapošljava na poziciji RE project manager / Projektni manager za nekretnine (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Traži se osoba s minimalno višom stručnom spremom tehničkog usmjerenja i minimalno tri godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Uvjeti su napredno poznavanje rada u MS Office-u i AutoCAD-u, vozačka dozvola B kategorije, profesionalnost, odgovornost, točnost i proaktivnost. Prednosti donose položen stručni ispit i upis u komoru. Prijavite se.

Reca d.o.o. zapošljava prodajne savjetnike (m/ž) na području Istre i Primorja, okolice Zagreba i Hrvatskog Zagorja te na području sjeverozapadne Hrvatske. Prijave su otvorene do 26.4. Potrebni su uvjeti minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad, komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost i fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje te vozačka dozvola B kategorije. Iskustvo u sličnim terensko-komercijalnim poslovima je prednost. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 22.04.2021.