Zapošljavaju Američko veleposlanstvo, Pepco, KFC, Residence Grupa i drugi

Zapošljavaju Američko veleposlanstvo, Pepco, KFC, Residence Grupa i drugi

Zapošljavaju Američko veleposlanstvo, Pepco, KFC i drugi. Provjerite ponudu i zaposlite se još danas

Gi Group zapošljava menadžera razvoja poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 9.10. Uvjeti za zaposlenje su sveučilišna diploma, najmanje tri godine radnog iskustva u HR-u, poznavanje HR trendova i praksi na tržištu Hrvatske i tečno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Američko veleposlanstvo traži Legal Advisor – a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 23.9. Uvjeti su najmanje tri godine radnog iskustva te odlučno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi godišnju plaću do oko 432.000 kuna. Aplicirajte.

Pepco zapošljava na poziciji asistent u odjelu ljudskih resursa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 21.9. Uvjeti su najmanje završena srednja škola, poznavanje hrvatskih radno – pravnih propisa, godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office sustava. Prijavite se.

Pounje trikotaža d.d. traži člana Uprave / direktora društva (m/ž). Mjesto rada je Hrvatska Kostajnica, a rok prijave 23.9. Očekuje se visoka stručna sprema, iskustvo na rukovodećim pozicijama, vizija razvoja društva. Prijavite se putem linka.

TIM 360 d.o.o. traži djelatnika u marketingu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 28.9. Uvjeti su izvrsno poznavanje hrvatskog jezika i gramatike, izražene pregovaračke i prodajne sposobnosti, visoka razina organizacije i kreativnosti te minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte.

RC Dalmatia Development zapošljava na poziciji Construction Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 30.9. Očekuje se iskustvo u upravljanju gradilištem, iskustvo u projiciranju, poznavanje AutoCAD-a, odlično znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

e-llis BV zapošljava na poziciji Local Transport Coordinator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 20.9. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema iz ekonomije, radno iskustvo u transportu i logistici, napredno poznavanje engleskog jezika i MS Office-a. Prijavite se.

Residence Grupa zapošljava voditelja lanca hotela (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.9. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno, službeno vozilo, prijenosno računalo i mobitel te stimulativna primanja. Uvjeti su najmanje pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu, dobro poznavanje ustroja rada hotela i ostalo. Prijavite se putem linka.

KFC traži voditelja smjene (m/ž) u Zagrebu, Splitu i Zadru. Rok prijave je 21.9. Poslodavac nudi plaćeni trening, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te bonuse i nagrade. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Lead Technician (m/ž). Mjesto rada je Korlat, a rok prijave 28.9. Uvjeti su iskustvo u upravljanju timom, iskustvo na sličnim poslovima, sposobnost rješavanja problema, komunikacijske i organizacijske vještine te usmjerenost na rezultate. Aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 15.09.2020.