Zaposlite se u Generali osiguranju, Philps-u, Falkensteineru, Strabag-u - nude se stabilna primanja

Zaposlite se u Generali osiguranju, Philps-u, Falkensteineru, Strabag-u - nude se stabilna primanja

Donosimo TOP 10 poslova diljem Hrvatske ovoga tjedna! Doznajte uvjete i aplicirajte brzom prijavom – poslodavci čekaju vaše prijave

Strabag traži novo pojačanje na pozicijama: građevinski poslovođa (m/ž), inženjer na gradilištu (m/ž), geodet (m/ž), poslovna tajnica (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), građevinski radnik (m/ž). Mjesto rada je Zadar – Bokanjac, a prijaviti se možete najkasnije do 18.1.2021. Aplicirajte.

Generali osiguranje d.d. traži savjetnika u prodaji (m/ž). Lokacije rada su Pakrac, Čazma i Daruvar, a prijaviti se možete najkasnije do 22.12. Uvjeti su razvijene komunikacijske i prodajne vještine, samostalnost i brzina u radu, poznavanje osnova rada na računalu i minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac osigurava fiksna i varijabilna primanja ovisno o postignutom rezultatu. Prijavite se.

Tempo Kondela zapošljava na pozicijama Junior Marketing Specialist (m/ž) te regionalni menadžer e-trgovine s namještajem (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu, a prijaviti se možete najkasnije do 25.12. Od kandidata se očekuje znanje slovačkog jezika te napredno poznavanje rada na računalu. Potrebna je spremnost na službena putovanja. Prijavite se putem linka.

Sonimed d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Customer Support Officer / CSO prodavač (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.12. Radni zadaci uključuju unos podataka u softwerski sustav, obradu narudžbi kupaca i dobavljača, izradu izvještaja, provođenje konsignacija te korespondenciju s kupcima i dobavljačima. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, vrlo dobro znanje rada na računalu te iskustvo rada u ERP sustavima. Aplicirajte ovdje.

Variosystems d.o.o. zapošljava na poziciji SAP CC Specialist u Logistici (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a prijave se zaprimaju do 27.12. Poslodavac nudi rad u međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, zajednički rad u kolegijalnom timu, mogućnost daljnjeg usavršavanja, stimulativnu radnu okolinu i mogućnost rada od kuće. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo u radu u srednje velikim i velikim industrijama, vrlo dobro znanje IDOC postupaka prema SAP EDI standardu, znanje prilagođavanja SAP modula, osnovne vještine programiranja i slično. Prijavite se.

Era-Commerce d.o.o. zapošljava u Makarskoj, Opuzenu, Sinju, Šibeniku i Velikoj Gorici, a otvorene su pozicije: šef prodaje građevinskog materijala (m/ž), referent robnog knjigovodsta (m/ž), referent nabave (m/ž), prodavač građevinskog materijala (m/ž), pomoćni skladišni radnik (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 24.12. Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Philips traži novo pojačanje na poziciji Modality Sales Specialist - Diagnostic X-Ray (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.1. 2021. Ključne odgovornosti jesu voditi poslovanje dijagnostičkog modela X-zraka u regiji, direktno komunicirati s korisnicima i biti stručan u znanju o proizvodima, rješenjima i uslugama koje se nude. Od kandidata se očekuje fakultetska diploma u biomedicinskom/ medicinskom inženjerstvu, radiologiji i slično, minimalno petogodišnje iskustvo rada, spremnost na putovanja i slično. Aplicirajte ovdje.

Tvrtka unitedprint.com traži direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 9.1.2021. Od kandidata se očekuje poslovno iskustvo u vanjskoj prodaji, a velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Uvjeti su dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju, sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama upravljanja, dobro razumijevanje procesa e-trgocine i slično. Poslodavac nudi rad u financijski vrlo stabilnom i profitabilnom poduzeću s vrlo iskusnim međunarodnim članovima uprave. Prijavite se klikom na link.

Falkensteiner traži voditelja slastičarnice (m/ž) u Zadru, voditelja domaćinstva (m/ž) i voditelja tehničke službe (m/ž) u Punatu na otoku Krku. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje te timski rad u stimulativnom radnom okruženju. Neki od uvjeta su dvije do tri godine radnog iskustva te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Aplicirajte putem linka.

PSP za potrebe klijenta traži pojačanje na poziciji Werksleiter (m/ž) za područje sjeverne Hrvatske. Potrebni uvjeti su visoka stručna sprema te poznavanje njemačkog jezika. Traži se radno iskustvo od pet godina na istim ili sličnim poslovima u metalnoj industriji. Prijavite se najkasnije do 2.1. 2021. putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 16.12.2020.