Webinar projekta 100 pametnih tvornica u prosincu!

Webinar projekta 100 pametnih tvornica u prosincu!

Prijavi se na potpuno besplatan webinar u sklopu projekta 100 Pametnih tvornica te poslušaj i upoznaj stručnjake koji će govoriti o posljednjim trendovima u području digitalizacije i optimizacije procesa proizvodnog poduzeća.

Pametne tvornice webinar

Datum: 13. prosinca 2023.
Vrijeme: 10:00 - 11:00
Online (Zoom)

Pridružite nam se na besplatnom webinaru koji će biti posvećen temi stvarnih primjera transformacije tradicionalnih tvornica u pametne proizvodne sustave. Ovaj događaj će vam pružiti uvid u konkretne primjene metodologije Culis, implemetacije Digitala, Greena i Leana u stvarna poduzeća, kroz predstavljanje rješenja, projekata i Case Studija od strane stručnjaka iz industrije.

Što možete očekivati na webinaru:

Naši govornici će dijeliti svoje bogato iskustvo, istražujući kako su uspješno integrirali inovativne pristupe u svakodnevne proizvodne procese. Fokus će biti na stvarnim rezultatima, izazovima i prednostima koje su postigli primjenom kombinacije Digitala (digitalna transformacija), Greena (ekološka održivost) i Leana (smanjenje otpada i poboljšanje učinkovitosti).

Ovaj webinar je namijenjen profesionalcima koji su već uključeni u područje pametnih tvornica, kao i onima koji su jednostavno zainteresirani za bolje razumijevanje konkretnih implementacija naprednih tehnologija u stvarnom svijetu.

Prijavite se sada i rezervirajte svoje mjesto na webinaru "Pametne tvornice u praksi – 2.dio”.

Pametne tvornice webinar poduzeća

Prijavi se na webinar!

***Ukoliko procijenite da bi ovaj događaj bio zanimljiv poduzećima koje znate, budite slobodni proslijediti im poziv, svi su dobrodošli!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 11.12.2023.