Vrgorac dijeli pakete s hranom i lijekovima

Vrgorac dijeli pakete s hranom i lijekovima

Grad Vrgorac i Crveni križ s grupom volontera pripremio je 294 prehrambena paketa pomoći potrebitim građanima sa smanjenim primanjima, uglavnom starije dobi.

U paketima se nalaze osnovne životne potrepštine - brašno, šećer, sol, ulje, tjestenina, riža, mesni narezak, mlijeko i pašteta. Osim paketa s prehrambenim proizvodima pripremljeni su i paket osnovnih lijekova za snižavanje temperature, piše N1.

Paketi se isporučuju do korisnika s ciljem da oni ne izlaze iz svojih domova, a s Mesnom industrijom braća Pivac dogovorene su i isporuke toplih obroka za potrebite građane.

Crveni križ Vrgorac dobio je na raspolaganje gradski poslovni prostor od 155 metara četvornih koji je preuređen za potrebe skladišta, ali i budućeg prihvatnog mjesta za doniranje hrane, odjeće i viška poljoprivrednih proizvoda kada pandemija prođe.

Kako je Vrgorc pretežno poljoprivredni kraj koji proizvodi tone raznog voća i povrća, dogovoreno je da se viškovi iz OPG-ova doniraju potrebitim umjesto da se propadaju.


Izvor: N1

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Subota, 28.03.2020.