Učenje kroz volontiranje - 4. travnja 2023. na Filozofskom fakultetu u Rijeci

Učenje kroz volontiranje - 4. travnja 2023. na Filozofskom fakultetu u Rijeci

Uz pružanje doprinosa zajednici, volontiranje je sjajna prilika za osobni razvoj, stjecanje novih znanja, vještina i radnih iskustava te za upoznavanje i povezivanje  s raznim dionicima društva.

Veliko zadovoljstvo stoga nam je pozvati vas na radionicu Učenje kroz volontiranje koja će se održati u utorak, 4. travnja 2023. na Filozofskom fakultetu u Rijeci (prostorija F-303).

Vodit će ju Tamara Fabac i Marta Hauser, predstavnice Udruge za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka.

Trajanje radionice predviđeno je od 12:00 do 13:30 sati te zainteresirane molimo da se prijave putem e-maila: [email protected]

Radionica je namijenjena svim studentima Sveučilišta u Rijeci. Sudionicima radionice bit će dodijeljene potvrde o sudjelovanju.

[O RADIONICI]

Radionica Učenje kroz volontiranje upoznat će studentice i studente s konceptom volontiranja te njegovim dobrobitima. Studentice i studenti imat će se prilike upoznati s iskustvima i motivacijom različitih volonterki. Dobit će informaciju kako su povezani volontiranje i učenje te kako predstaviti svoje volontersko iskustvo drugima. Na samom kraju radionice dobit će više informacija o tome kako se uključiti u razne volonterske prilike u zajednici.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 31.03.2023.