Tražite posao u inozemstvu? Prijavite se!

Tražite posao u inozemstvu? Prijavite se!

Novi poslovi u Austriji, Njemačkoj, Belgiji ili Irskoj čekaju vaše prijave!

Egger zapošljava na poziciji HKLS-Installateur (m/ž) u Austriji. Rok prijave je 30.4. Potrebno je znanje njemačkog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Pogledajte uvjete posla i aplicirajte.

Jobs & Spirit traži novo pojačanje na poziciji medicinska sestra – tehničar u Njemačkoj na lokacijama Rheinland – Pfalz, München, Palling i Oberbayern. Rok prijave je 25.4. Aplicirajte.

Trust Project Services d.o.o. zapošljavaju cjevara – izometričara (m/ž), električara (m/ž), bravara (m/ž) i zavarivača (m/ž). Lokacije rada: Nizozemska, Njemačka i Belgija. Rok prijave je 18.4. Radno iskustvo je obavezno. Provjerite detalje i prijavite se.

AA Euro Croatia za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: Mechanical Project Engineer (m/ž) u Kildareu, Irska, monter PVC stolarije (m/ž) u Corku i Dublinu, BIM Coordinator (m/ž) u Švedskoj, Planner (m/ž) u Lulea, Švedska. Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

AVL LIST zapošljava u Grazu u Austriji na pozicijama: Technical Expert OBD Systemintegration (m/ž), Project Leader Diesel OBD Commercial Vehicle (m/ž), Electrical Techician Circuit Boards (m/ž) i System Architect (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane programe, zdravstveno osiguranje i korištenje dječjih vrtića. Nude se stimulativna primanja. Prijavite se na ove ili druge poslove ovog poslodavca putem linka.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

SGG zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) i keramičara (m/ž). Lokacija rada je München, Njemačka. Poslodavac nudi pomoć u savladavanju birokratskih prepreka i pronalasku stana za cijelu obitelj i povoljne uvjete za rad. Prijavite se putem linka.

Pro-Monting traži: bravara/zavarivača/montera (m/ž), zavarivača – TIG, Autogeni, WIG/Mig/MAG/REL (m/ž), montera ventilacijskih sustava (m/ž), električara/ servisera (m/ž) i cjevara (m/ž). Rad se odvija u Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Engleskoj i ostalim zemljama EU. Poželjno je znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Traže se osobe sa iskustvom. Prijave su otvorene do 30.4. Zainteresirani mogu aplicirati putem linka.

House of Jobs zapošljava za potrebe klijenta u Njemačkoj: zavarivač (m/ž), radnik za prihvati i otpremu zrakoplova te rukovanje prtljagom (m/ž), dostavljač paketa (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž). Potrebno je aktivno znanje njemačkog jezika, odgovornost i fizička izdržljivost. Prijavite se najkasnije do 7.5. putem linka.

Silverhand  ima čak 35 otvorenih pozicija na raznim lokacijama u Njemačkoj. Traže građevinskog električara (m/ž), vodoinstalatera (m/ž), autolimara (m/ž), auto mehaničara (m/ž), itd. Potrebno je znanje njemačkog jezika na komunikacijskoj razini, iskustvo i EU putovnica. Provjerite ove i ostale poslove poslodavca na linku.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 07.04.2020.