Stimulativna primanja za posao iz udobnosti vlastitog doma? Zašto ne!

Stimulativna primanja za posao iz udobnosti vlastitog doma? Zašto ne!

Za vas smo pripremili nezaobilaznu ponudu poslova u IT-u u Zagrebu, Beču, Krakovu ili onih koje možete raditi iz udobnosti vlastitog doma. Spremni ste za promjenu? Novi vas posao čeka na posao.hr-u.

MusiX AG zapošljava na poziciji Rockstar Java Developer - remotely, longterm (m/ž). Rok prijave je 25.3. Posao se odvija iz udobnosti svog doma. Traži se nekoliko osoba za rad. Nudi se podrška međunarodnog tima, izazovi, kompetitivna plaća. Potrebna je osoba koja voli analizirati, dizajnirati, implementirati i optimizirati software. Očekuje se iskustvo u Java software developmentu, strast za radom, kreativnost. Aplicirajte.

posao.hr za klijenta traži osobu na poziciji voditelj građevinskih radova (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 6.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, napredno poznavanje MS Office paketa, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u izgradnji i održavanju objekatam a prednost je položeni stručni ispit. Prijavite se.

Opti Print Adria d.o.o. zapošljava na poziciji serviser pisača, multifunkcijskih i fotokopirnih uređaja (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 3.3. Traži se minimalno srednja stručna sprema, minimalno godina dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a prednost je poznavanje uređaja HP, Brother, Konica Minolta. Poslodavac nudi stimultivno i dinamično radno okruženje, opuštenu i prijateljsku radnu atmosferu, profesionalnu edukaciju i razvoj, redovita primanja i atraktivne bonuse. Prijavite se.

ING Österreich zapošljava agile Java Developer-a (m/ž) u Beču, Austrija. Rok prijave je 20.3. Potrebna je visoka edukacija s fokusom na računalnu znanost, računalnu informatiku, softwerski inženjering i ostalo. Traži se i profesionalno iskustvo kao software developer (m/ž), znanje o Java-i i profesionalno razumijevanje arhitekture i dizajna. Potražite detalje ovog posla i prijavite se.

Corporate Rates Club Service d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama na poziciji: Software Architect/ Lead backend Developer (m/ž) i Backend Developer Web Application (m/ž) u Zagrebu. Nude se iznadprosječne plaće od 9.000 i 11.000 kuna nadalje. Traži se napredno znanje na računalu, služenje engleskim jezikom, preferiraju se kandidati s njemačkim jezikom. Rok prijave je 4.3. Aplicirajte.

FINA traži višeg specijalista za tehnologiju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebna je visoka stručna sprema iz tehničkog, prirodnog i društvenog smjera, pet godina radnog iskustva, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, sposobnost rješavanja problema, analitičkog razmišljanja i ostalo. Prijavite se najkasnije do 5.3. Prijavite se ovdje.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava Delivery Manager-e (m/ž) u Zagrebu. Traži se više izvršitelja. Rok prijave je 19.3. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo, a traži se petogodišnje iskustvo u sličnim poslovima u ICT industriji te trogodišnje iskustvo u vođenju projekata. Poželjan je project management certifikat. Očekuje se izvrsno poznavanje Microsoft Cloud tehnologija i servisa, izražene komunikacijske vještine, izvrsno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Manpower za klijenta zapošljava agenta u Odjelu tehničke podrške (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.3. Posao obuhvaća svakodnevnu komunikaciju s korisnicima, rješavanje tehničkih poteškoća vezanih za proizvode i usluge tvrtke, podršku postojećim korisnicima. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poželjno tehničkog usmjerenja, spremnost na rad u dinamičnom okruženju, proaktivnost i orijentiranost na prodajne rezultate. Poslodavac nudi stimulirajući dvostruki mjesečni bonus, mogućnost napredovanja i usavršavanja te plaćene edukacije i mentorstvo. Prijavite se klikom na link.

Trilix d.o.o. traži nove radne snage na poziciji DevOps inženjer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, napredno znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Uvjeti su iskustvo u radu s bazom podataka (MS SQL server), poznavanje Apache Tomcata tehmologija. Prednost donosi iskustvo u održavanju Microsoft Windows tehnologija, poznavanje Nagios-a i Azure-a. Nude se stimulativna primanja.  Prijavite se.

zooplus Polska Sp. z o.o. traži Online Marketing Specialista (SEO, SEM) – Croatian Speaker (m/ž). Lokacije rada su Beč, Austrija i Krakov, Poljska. Prijave su otvorene do 22.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, mogućnost za interpretiranjem podataka i raznih trendova, odlične komunikacijske vještine. Iskustvo u e – commerce-u donosi prednost. Potražite više i aplicirajte.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 28.02.2020.