Stimulativna primanja, a potrebna samo srednja škola? Aplicirajte

Stimulativna primanja, a potrebna samo srednja škola? Aplicirajte

Tražite li posao u IT-u, na pravome ste mjestu. Vaš posao.hr donosi novih TOP 10 poslova u IT-u u Hrvatskoj i inozemstvu. 

Trilix d.o.o. traži nove radne snage na poziciji DevOps inženjer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, napredno znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Uvjeti su iskustvo u radu s bazom podataka (MS SQL server), poznavanje Apache Tomcata tehmologija. Prednost donosi iskustvo u održavanju Microsoft Windows tehnologija, poznavanje Nagios-a i Azure-a. Nude se stimulativna primanja.  Prijavite se.

Croatia Airlines d.d. traži specijalista informacijskih sustava (m/ž) u Zagrebu. Aplicirajte najkasnije do 27.2. Poslodavac nudi službeni mobitel, fleksibilno radno vrijeme i povoljnije zrakoplovne karte. Traži se visoka ili viša stručna sprema tehničkog, prirodoslovnog ili drugog odgovarajućeg (informatičkog) smjera. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. zapošljava u Splitu na poziciji specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac nudi fer primanja, brojne dodatne benefite, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, potporu inicijative, službeni laptop i mobitel. Uvjeti su viša ili visoka struka ekonomskog, grafičkog ili informatičkog smjera, poželjno iskustvo u navedenim poslovima, visoka razina pismenosti i vještine kreativnog pisanja. Prednost donosi poznavanje CMS sučelja. Provjerite detalje i aplicirajte.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji iOS Mobile Aplication Developer (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek. Prijave su otvorene najkasnije do 20.2. Posao obuhvaća razvoj mobilnih aplikacija za iOS platformu, development u Xcode razvojnom okruženju, sudjelovanje u kreativnom procesu, analizi i konceptu mobilnih rješenja te istraživanje i implementaciju novih tehnologija. Potrebno je iskustvo u razvoju mobilnih rješenja za iOS platformu, poznavanje Swift programskog jezika, poželjno i Objective – C te poznavanje native iOS SDK-a. Provjerite detalje i aplicirajte.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava na poziciji programski inženjer  (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su izrada kontrolnih programa za automatsko upravljanje procesima, puštanje u pogon i optimiranje procesa. Potrebno je iskustvo u programiranju i poznavanje stranih jezika (engleski i njemački jezik). Nužna su povremena putovanja u inozemstvo. Prijavite se putem linka.

Krobel Promet d.o.o. traži djelatnika za tehničku podršku i servis (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 20.2. Potrebna znanja i kvalifikacije su obrazovanje elektrotehničkog ili drugog tehničkog smjera, sklonost novim tehnologijama, poznavanje MS Office paketa, informatička znanja vezana uz mreže, visoki stupanj odgovornosti, proaktivnosti i samostalnosti u radu. Prijavite se.

Uprise d.o.o. zapošljava nove radne snage u Zagrebu: Junior to mid – level Software developer (m/ž) i IT application/ project manager (m/ž). Rok prijave je 20.2. Potrebno je napredno znanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Provjerite detalje i prijavite se.

PwC traži Digital Identity Senior Consultant-a (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 23.3. Očekuje se minimalno četverogodišnje iskustvo rada, volja za daljnjim učenjem i osobnim napretkom, spremnost na timski rad i mogućnost samostalnog rada. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i benefite, prijateljsko okruženje u međunarodnoj okolini i fleksibilno radno vrijeme. Provjerite detalje i aplicirajte ovdje.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Data Center Design Manager (m/ž) u Parizu, Francuska te Planner (m/ž) u gradu Lulea u Švedskoj. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i relevantno iskustvo.Rok prijave je 8.3. Aplicirajte na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 14.02.2020.