Skoro kao na Stradunu: Kavu, mali kroasan i vodu platili 60 kuna

Skoro kao na Stradunu: Kavu, mali kroasan i vodu platili 60 kuna

Jedan je putnik u subotu naivno došao na šank brodskog kafića naručivši za tri osobe sljedeće: dva cappuccina, jedan macchiato, tri kroasana i tri negazirane vode i sve skupa platio 181 kunu.

Ako želite putovati trajektom Jadrolinije od Zadra do Brbinja na Dugom otoku, vožnju koja na toj relaciji traje nešto više od sat i pol vremena, platit ćete kao odrasla osoba samo 30 kuna. 

Međutim, ako ćete na istome tom trajektu, popiti jutarnji macchiato, pa uz to pojesti i mali kroasan i usput kupiti malu bocu negazirane vode od pola litre – e, to će vas stajati dvostruko više od karte – oko 60 kuna, piše Zadarski list.

Naime, u brodskom kafiću gdje kave poslužuju uglavnom u plastičnim čašicama, cappuccino stoji 20 kuna, kroasan također 20 kuna, a pola litre negazirane vode 21 kunu, piše list. Ukupno 61 kunu.

Jedan je putnik u subotu naivno došao na šank brodskog kafića naručivši za tri osobe sljedeće: dva cappuccina, jedan macchiato, tri kroasana i tri negazirane vode i sve skupa platio – 181 kunu!

Vijest je prenesena s poslovni.hr

Tagovi: posao, posao.hr
Srijeda, 28.08.2019.