Siguran poslodavac nudi fiksnu plaću do 16.000 kuna uz bonuse! Prijavite se odmah

Siguran poslodavac nudi fiksnu plaću do 16.000 kuna uz bonuse! Prijavite se odmah

Poslodavac uz fiksnu plaću, osigurava i dodatne stimulacije na plaću, fleksibilno radno vrijeme, službeno vozilo, računalo, mobitel i tablet.

MODEPACK je specijalizirani proizvođač ambalaže koju izvozi na čak 25 svjetskih tržišta. 

Poduzeće koje veliku pažnju posvećuje pozitivnoj radnoj atmosferi i zadovoljstvu svojih radnika, sada širi svoj tim i traži Voditelja prodaje (m/ž)u Zagrebu.

Pozicija voditelja odnosi se na prodaju ambalaže za kurirske službe i online trgovine. Prodaja je pokretač i prvi korak svih procesa, stoga kandidat prije svega treba biti proaktivan i samoinicijativan. 

Očekuje se fakultetsko obrazovanje iz područja ekonomije te minimalno tri godine radnog iskustva na sličnom poslu. Traži se entuzijastična osoba s naprednim znanjem engleskog jezika i razvijenim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama. 

Novozaposlena osoba bit će zadužena za komunikaciju s kupcima, brinut će o poslovnom odnosu, raditi analizu tržišta i definirati ciljeve, ali i pronalaziti nove kupce. U svemu tome će joj pomoći asistent prodaje.

Za ovu poziciju osigurana je neto plaća od 13.000 do 16.000 kuna uz bonuse, a poslodavac nudi i ugovor na neodređeno.

Rok prijave na natječaj je 25.05. Prijaviti se možete ovdje.

MODEPACK uz ovu poziciju traži i: Operatora proizvodnog stroja (m/ž), Asistenta prodaje (m/ž) te Voditelja marketinga i webshopa (m/ž) u Zagrebu.

Najnovije natječaje ove tvrtke možete pratiti na linku.

LinkedIn

LinkedIn
Zapratite nas na LinkedIn-u
https://www.linkedin.com/company/posao-hr

Srijeda, 06.05.2020.