Ostali ste bez posla ili tražite novi? Ovi poslodavci zapošljavaju unatoč kriznom razdoblju

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Ovi poslodavci zapošljavaju unatoč kriznom razdoblju

Tražite posao? I ovaj tjedan donosimo popis top 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), neprofitna i nevladina organizacija traži voditelja financija (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Odgovarajući kandidat za ovo radno mjesto je osoba koja izvrsno poznaje nacionalne i EU propise relevantne za područje djelovanja. Najboljem kandidatu bit će ponuđen ugovor o radu i plaća od 6.000 do 8.000 kuna. Rok za slanje prijava je 13.05. Više detalja možete pronaći na linku.

Tvrtka Piraex, vodeći Hrvatski integrator opreme za benzinske postaje i sustava za punjenje električnih vozila zapošljava na poziciji komercijalist u nabavi (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja, a rok prijave 15.05. Novozaposlena osoba bit će zadužena za nabavu tehničkog materijala unutar Hrvatske i regije. Od kandidata se očekuje da posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Traži se komunikativna osoba sa znanjem engleskog jezika. Iskustvo u nabavi tehničke robe je nužno. Nakon uspješno odrađenog probnog roka od 6 mjeseci, poslodavac osigurava ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete putem linka.

Emerson Croft zapošljava na sljedećim pozicijama: HR Administrator (m/ž)Investment Analyst (m/ž)QA Automation Engineer (m/ž)Product Manager (m/ž)DevOps Engineer (m/ž)Mobile QA Tester (m/ž)Sales Operation Generalist (m/ž)Operations Generalist (m/ž)Copywriter (m/ž)Finance Specialist (m/ž)MLOps Engineer (m/ž)Joint-Venture Marketer (m/ž)Junior UX Researcher (m/ž)Product Growth Manager (m/ž)Recruiter (m/ž)Sales Operations Administrator (m/ž)UX Researcher (m/ž)UX Writer (m/ž)Recruitment Generalist (m/ž)HR Generalist (m/ž). Poslodavac nudi rad od kuće, a rok prijave je 12.5. Slobodno se prijavite se na neku od čak 20 pozicija u ponudi. Sretno!

Tepih Centar d.o.o. u potrazi je za Managerom prodaje za Dalmaciju (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar. Rok prijave je 16.05. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, napredno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijaviti se možete putem linka.

House of Jobs za potrebe klijenta traži Solution Architecta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 10.05. Potrebno je poznavanje engleskog jezika na razini B1, visoka ili viša diploma informatike ili srodnog područja, šestogodišnje iskustvo u savjetovanju o arhitekturi Cloud-a i migracija. Prijavite se.

Aluflexpack novi d.o.o. raspisao je natječaj za Product managera / stručnog suradnika u marketingu (m/ž) u Zadru. Od novog zaposlenika se očekuje najmanje jedna godina rada u marketingu, dok je iskustvo u proizvodnoj djelatnosti poželjno. Na natječaj se možete prijaviti do kraja 20.05. i to putem sljedećeg linka.

Poznati diskontni lanac, Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) i blagajnika (m/ž) u mjestu Ivanec te blagajnika (m/ž) voditelja trgovine (m/ž) i zamjenika voditelja trgovine (m/ž) u Krapini. Detalje svake pojedinačne pozicije možete potražiti na linku.

Little Code splitska je tvrtka koja se specijalizirala za izradu posebno prilagođenih web i mobilnih aplikacija za klijente iz cijelog svijeta. Trenutno im 95% prihoda dolazi iz inozemstva, većina iz Njemačke, Francuske i SAD-a. Zbog povećanog obujma posla tražSenior .NET Developera (m/ž)Senior Angular Developera (m/ž) te C# Developera (m/ž) u Splitu. Nude primanja i do 22.000 kn bruto. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 14.05.

Grawe Hrvatska d.d. u potrazi je za predstavnikom prodaje (m/ž). Potrebno je imati minimalno jednu godinu radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje. Traži se dinamična, komunikativna i društvena osoba. Ukoliko se vidite u organizaciji u kojoj ćete moći svojim znanjem, iskustvom i pristupom dati doprinos uspješnosti poduzeća, prijavite se putem linka. Natječaj je otvoren do 14.05.

Medika d.d. zapošljava u Splitu na poziciji stručni suradnik za prodaju stomatoloških proizvoda i opreme (m/ž). Potrebna je srednja stručna sprema dentalnog asistenta ili tehničara. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, razvijene komunikacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost na postizanje rezultata, znanje engleskog jezika. Prijaviti se možete do 10.05 i to putem linka.

Ostatak bogate ponudu poslova pronađite na linku

Želimo Vam sreću prilikom pronalaska posla!

Vaš posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 06.05.2020.