Održava se prvi elektrotehnički Hackathon u Hrvatskoj - eHacklt

Održava se prvi elektrotehnički Hackathon u Hrvatskoj - eHacklt

U sklopu studentskog natjecanja Elektroboj, 1. lipnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (dvorane A201, A202 i A211) održat će se prvi elektrotehnički Hackathon u Hrvatskoj.

Natjecanje počinje u 8:00 sati i traje do 20:00 sati. Nakon isteka vremenskog roka, slijede prezentacije timova, ocjenjivanje i proglašenje pobjednika.

 
eHacklt je natjecanje u kojem se natječe 10 timova s minimalno dva i maksimalno četiri člana, a tema natjecanja je Life Hacks. Pod time se podrazumijeva da se natjecateljima daje sloboda da smisle i unaprijede bilo koji već postojeći proizvod. Poseban naglasak se stavlja na maštovitost i domišljatost natjecatelja. Natjecatelji su obvezni ponijeti vlastito prijenosno računalo dok komponente, poput senzora i opremu za rad dobivaju na samom natjecanju. Za više informacija o natjecanju, posjetite našu službenu ili Facebook stranicu.

eSTUDENT je neprofitna studentska udruga osnovana 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu, projekte, radionice i inicijative vode sami studenti motivirani i voljni mijenjati okruženje u kojem žive na bolje. Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz niz projekata, potpora te podizanje kvalitete studija. Udrugu danas čine studenti mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, broji preko 300 članova, a svake godine iznova organizira preko dvadeset projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske i regije.

Ponedjeljak, 27.05.2019. / estudent.hr