Održan HR panel na temu razvoja zaposlenika putem E-učenja

Održan HR panel na temu razvoja zaposlenika putem E-učenja

Kako omogućiti razvoj zaposlenika, a da njime budu zadovoljni i poduzeće i zaposlenici? Može li se tehnološki napredak iskoristiti u punom potencijalu kako bi ostvario ovaj cilj? Na koji način poduzeća današnjice implementiraju nove tehnologije u svoje sustave učenja?

Odgovore na ova pitanja dali su panelisti interaktivnog HR Panela pod nazivom „RAZVOJ ZAPOSLENIKA: Je li E-učenje odgovor?“, koji se održao 29.02.2024. u prostorima Wespa Business & Lounge, u organizaciji portala posao.hr i Learning Makeover.

Kao panelisti sudjelovali su Ana Ćuro Rukavina (Head of Human Resources, Devōt), Gordana Frgačić (Senior HR Expert, Wolt), Luka Kobeščak (Excel Trainer & Consultant) i Zvonimir Musa (HR konzultant), a panel je moderirala Ines Bokan (voditeljica portala posao.hr).

Panelisti HR panela - Razvoj zaposlenika - 29.02.2024.

Istraživanja su pokazala da 90% ispitanika preferira edukacije uživo u odnosu na edukacije online, što govori da određeni otpor prema E-učenju postoji.

Panelisti su, ipak, istaknuli benefite digitalizacije edukacija. E-učenje olakšava dijeljenje znanja na velikim udaljenostima, pa čak i internacionalno, što uvelike korisno velikim velikim kompanijama. Nadalje, digitalna edukacija omogućava da polaznici čuvaju tekstualne materijale, kao i audio i video materijale te da se mogu vratiti kada njima odgovara i podsjetiti se onome što su naučili.

Velik je naglasak stavljen i na kvalitetu mentora koji podučavaju zaposlenike. Panelisti se slažu da je bitno imati kvalitetne mentore i podršku od strane menadžera, kako bi zaposlenici što lakše prihvatili nove metode učenja.

Sudionici su se rado uključili u diskusiju i imali prilike dati svoje poglede na temu, pa čak i nakon službenog dijela panela. Druženje se kasnije nastavilo uz prigodni domjenak i zabavu uz smijeh i pozitivnu atmosferu.

Zahvaljujemo fotografu Nikoli Madunoviću što je zabilježio naše druženje.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 01.03.2024. / posao.hr