Nove poslovne prilike! Traži se konobarsko osoblje, kuhari/ce i recepcionari/ke

Nove poslovne prilike! Traži se konobarsko osoblje, kuhari/ce i recepcionari/ke

Na pomolu je još 10 novih poslova u turizmu i ugostiteljstvu! Traži se konobarsko osoblje, kuhari/ce i recepcionari/ke

Hotel Antunović zapošljava u Sesvetama na poziciji kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), konobar (m/ž) i sobar (m/ž). Prijave su otvorene do 14.12. Za pozicije je potrebno više izvršitelja. Poslodavac zapošljava na 40 sati tjedno uz dva slobodna dana. Osigurane su uniforme i njihovo održavanje. Očekujte prigodne nagrade, kao što su božićnica, jubilarna nagrada i dar za djecu. Aplicirajte.

Umami traži konobare (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebne su osobe koje vole raditi s ljudima, pomagati kolegama i ljubazne su. Poželjni su urednost, organiziranost, disciplina i ponešto iskustva. Rok prijave je 4.1.2020. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se čim prije putem linka.

Jet2.com u potrazi je za Customer Helper - Station Supervisor – SPU (m/ž) za rad u Splitu. Glavni zadaci su vrhunsko pružanje usluga korisnicima, relacijski menadžment i suradnja s trećom strankom pružatelja usluga od Jet2.com, učinkoviti nadzor kopnenih i zračnih operacija i ostalo. Od osobe se očekuje dobro znanje engleskog i hrvatskog jezika, iskustvo u zračnoj industriji ili na check-in-u te iskustvo korisničke podrške. Poslodavac nudi plaćenu edukaciju, besplatnu uniformu, timski duh i dobru atmosferu. Prijavite se najkasnije do 5.1.2020.

Mon perin d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: noćni recepcionar (m/ž), kontrolor u kampu (m/ž), guvernant (m/ž) i recepcionar (m/ž). Mjesto rada su Bale. Prijave za poslove otvorene su najkasnije do 2.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika. Traži se jednogodišnje iskustvo. Potražite detalje poslova i prijavite se ovdje.

Plavo nebo Istra Resort Medulin d.o.o. traži voditelja asortimana (m/ž), recepcionara (m/ž) i djelatnika za rad na plaži (m/ž). Mjesto rada je Medulin. Za poslove je potrebna minimalno srednja stručna sprema i osnovno poznavanje engleskog jezika. Traži se minimalno jednogodišnje do dvogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 29.12. Prijavite se.

Petros d.o.o. u potrazi je za turističkim vodičem/ vozačem (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su vođenje na engleskom jeziku i vožnja kombijem malih grupa do osam osoba na izletima. Potrebno je minimalno pet godina vozačkog iskustva, položen ispit za turističkog vodiča za najmanje jednu županiju, izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prednost imaju kandidati koji su ovlašteni za turističko vođenje više županija. Rok prijave je 11.12. Aplicirajte.

Kayak & Bike Tours zapošljava vodiča u poslovnom turizmu (m/ž) za rad u Zadru i na Dugom otoku. Rok prijave je 28.12. Od kandidata se očekuje dobra fizička kondicija, aktivan stil života, znanje najmanje jednog stranog jezika, razvijene komunikacijske vještine, osjećaj odgovornosti, snalaženje u stresnim situacijama i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je iskustvo u vođenju organiziranih izleta. Prijavite se klikom na link.

Restoran Degenija traži kuhara (m/ž) u Starigradu Paklenici. Prijave primaju do 26.12. Posao samostalnog kuhara ili kuharice obuhvaća poslove pripreme hrane u 'a la carte' restoranu u moderno opremljenoj kuhinji. Poslodavac osigurava smještaj na lokaciji restorana, prehranu po izboru, profesionalni menadžment i plaću koja ovisi o kvalifikaciji i radnom iskustvu. Potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo. Prijaviti se možete na linku.

Leon zapošljava na poziciji radnik u fast foodu (m/ž) u Zaprešiću. Prijavite se najkasnije do 12.12. Nudi se stalni radni odnos i primanja od 6.000 do 7.000 kuna. Glavni zadaci su prodaja i priprema sendviča i kebaba. Prijavite se.

Hotel Phoenix d.o.o. traži nove radne snage na poziciji šef kuhinje/ voditelj odjela hrane i pića (m/ž) u Sesvetama. Rok prijave je 15.12. Nude se stimulativna primanja do 15.000 kuna, menadžerski ugovor, ugodna radna atmosfera i mogućnost daljeg profesionalnog razvoja. Potrebno je petogodišnje kulinarsko iskustvo i iskustvo u vođenju tima, srednjoškolska stručna sprema, znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 06.12.2019.