Nove ponude za posao diljem Hrvatske - nudi se rad od kuće uz bonuse

Nove ponude za posao diljem Hrvatske - nudi se rad od kuće uz bonuse

Provjerite koji poslodavci zapošljavaju i aplicirajte brzom prijavom! 

Pepco zapošljava na poziciji asistent u odjelu ljudskih resursa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 21.9. Uvjeti su najmanje završena srednja škola, poznavanje hrvatskih radno – pravnih propisa, godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office sustava. Prijavite se.

Meritum Soft d.o.o. zapošljava Android Developer-a (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 16.9. Uvjeti su visoka stručna sprema informatičkog područja, minimalno dvije godine radnog iskustva na traženim poslovima, razumijevanje procesa softvera, dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuje samostalnost u radu, timski rad, odgovornost u radu te sposobnost analize i rješavanja problema. Aplicirajte.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava na pozicijama agent u rezervacijskom centru (m/ž) i Commercial Analyst (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 25.9. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje te dodatna usavršavanja. Prijavite se ovdje.

posao.hr za klijenta traži marketing managera (m/ž) u Istri. Potrebni su visoka stručna sprema, komunikativnost, poznavanje engleskog jezika, kreativnost i izvrsno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 17.9. Aplicirajte.

Intralot Adriatic traži sistem administratora – Linux (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 18.9. Prednost donose poznavanje VMware tehnologija, Docker-a, Kubernetes-a, razumijevanje rada mrežne opreme. Uvjeti su barem dvije godine radnog iskustva u administraciji GNU / Linux operacijskih sustava te sposobnosti rješavanja problema. Provjerite više i prijavite se ovdje.

Incite code zapošljava referenta u nabavi, logistici i prodaji (m/ž). Mjesto rada su Novaki, Sveta Nedelja, a rok prijave 21.9. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema ekonomske struke, iskustvo rada u nabavi, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te odlično poznavanje MS Office paketa. Provjerite više i prijavite se putem linka.

Tehnozavod Marušić zapošljava na poziciji voditelj projekata/ inženjer specijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.9. Potrebni su visoka stručna sprema elektrotehničkog fakulteta, poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, računalne vještine u MS Office-u te je poželjno iskustvo rada u struci. Prijavite se na ovaj posao putem linka.

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Lokacije rada su Rijeka i Pula, a rok prijave 24.9. Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vještina, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

KFC traži voditelja smjene (m/ž) u Zagrebu, Splitu i Zadru. Rok prijave je 21.9. Poslodavac nudi plaćeni trening, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te bonuse i nagrade. Aplicirajte.

e-llis BV zapošljava na poziciji Local Transport Coordinator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 20.9. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema iz ekonomije, radno iskustvo u transportu i logistici, napredno poznavanje engleskog jezika i MS Office-a. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 09.09.2020.