Ljetna škola matematike Mathfinity

Ljetna škola matematike Mathfinity

Ljetna škola matematike u organizaciji Mathfinity centra je prva škola koja ima za cilj popularizaciju matematike i pokazivanje važnosti matematike u zanimanjima budućnosti. Zamišljena je kao prva takva konferencija za predškolce i učenike osnovnih škola na kojoj će uz tematske radionice iz matematike i predavanja osoba iz svijeta poduzetništva, financija, tehnologija shvatiti ulogu znanja matematike u mnogim zanimanjima. U zadnje vrijeme često možemo čuti visoko rangirane osobe iz raznih područja kako upravo znanje matematike stavljaju na prvo mjesto za ostvarivanje karijera budućnosti, a cilj ljetne škole je djeci navedenog uzrasta upravo to prenijeti.

Trajanje ljetne škole matematike je 5 dana s cjelodnevnim boravkom od 9 – 17 h. Svaki dan trajanja škole bit će tematski razrađen. Nakon okupljanja u jutarnjim satima i pozdrava učenika na zajedničkom doručku učenici će biti podijeljeni prema uzrastima te započeti sa nastavom. Prijepodnevni hodogram započinje razvijanjem matematičkog mišljena kroz razne nastavne metode gdje će učenici kroz različite oblike rada stjecati matematičke kompetencije. Nakon pauze za ručak učenici će prisustvovati na tematskim predavanjima iz svijeta tehnologije, poduzetništva te financija. U sklopu predavanja učenici će iz aktualne teme dobiti zadatke za koje će tražiti idejno rješenje unutar svojih timova u kojima će biti raspoređeni. Detaljan hodogram ljetne škole bit će objavljen kada budu poznati svi gostujući predavači.

Naravno da nismo zaboravili i na malo zabave i druženja te će učenici svakodnevno prije odlaska kućama imati program zabavnog karaktera

Ljetna škola matematike održavat će se u prostorima osnovne škole Julija Klovića na lokaciji Nova cesta 133 u Zagrebu. Možete birati između dva termina ljetne škole:

termin 4.-9. srpnja

termin 11.-15. srpnja.

Cijena ljetne škole za svih pet dana cjelodnevnog boravka u koju je uključena prehrana te svi potrebni materijali iznosi:

Predškolci - 950 kn

Učenici od 1. - 4. razreda osnovne škole - 1050 kn

Učenici od 5. - 8. razreda osnovne škole - 1150 kn

Za više učenika iz iste obitelji popust od 10% na drugog učenika te 20% na trećeg učenika. Za grupu od 5 učenika koji se prijave zajedno popust na svakog učenika je 10%. Broj polaznika ljetne škole je ograničen. Navedene cijene odnose se na polaznike prijavljene do 1.6. 2022.

Obrazac za prijavu možete ispuniti na sljedećem linku. Po prijavi u roku tri radna dana potrebno je uplatiti 300 kn akontacije te se time prijava smatra potpunom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti do početka ljetne škole.

Za sva pitanja i nejasnoće možete se obratiti na e-mail [email protected].

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 25.04.2022.