KFC, Umami, Hotel President zapošljavaju - zaposlite se u turizmu i ugostiteljstvu

KFC, Umami, Hotel President zapošljavaju - zaposlite se u turizmu i ugostiteljstvu

Za sve koji traže poslove u turizmu i ugostiteljstvu, posao.hr donosi TOP 10 poslova na koje se možete prijaviti! Pogledajte razne ponude za konobarsko osoblje, kuhare (m/ž) recepcionare (m/ž) i turističke vodiče (m/ž)

Umami traži konobare (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebne su osobe koje vole raditi s ljudima, pomagati kolegama i ljubazne su. Poželjni su urednost, organiziranost, disciplina i ponešto iskustva. Rok prijave je 4.1.2020. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se čim prije putem linka.

KFC zapošljava djelatnike u restoranu (m/ž) u Zagrebu i Splitu. Prijavite se najkasnije do 18.12. Posao obuhvaća rad na pripremi i obradi proizvoda, brigu o osobnoj higijeni i higijeni stanice, rad po standardima firme, rad na pripremi sendviča i priloga te rad na blagajni i posluživanje gostiju. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, treninge i organizirane team buildinge. Aplicirajte.

Jet2.com u potrazi je za Customer Helper - Station Supervisor – SPU (m/ž) za rad u Splitu. Glavni zadaci su vrhunsko pružanje usluga korisnicima, relacijski menadžment i suradnja s trećom strankom pružatelja usluga od Jet2.com, učinkoviti nadzor kopnenih i zračnih operacija i ostalo. Od osobe se očekuje dobro znanje engleskog i hrvatskog jezika, iskustvo u zračnoj industriji ili na check-in-u te iskustvo korisničke podrške. Poslodavac nudi plaćenu edukaciju, besplatnu uniformu, timski duh i dobru atmosferu. Prijavite se najkasnije do 5.1.2020.

Castellum Čakovec zapošljava na pozicijama  kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Čakovcu. Prijavite se najkasnije do 8.1.2020. Poslodavac očekuje radno iskustvo, odgovornost, marljivost, urednost i spremnsot na timski rad. Nudi se stalni radni odnos, redovita i stimulativna primanja te prijateljska radna atmosfera i kvalitetni uvjeti rada. Prijavite se.

Mon perin d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: noćni recepcionar (m/ž), kontrolor u kampu (m/ž), guvernant (m/ž) i recepcionar (m/ž). Mjesto rada su Bale. Prijave za poslove otvorene su najkasnije do 2.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika. Traži se jednogodišnje iskustvo. Potražite detalje poslova i prijavite se ovdje.

Plavo nebo Istra Resort Medulin d.o.o. traži voditelja asortimana (m/ž), recepcionara (m/ž) i djelatnika za rad na plaži (m/ž). Mjesto rada je Medulin. Za poslove je potrebna minimalno srednja stručna sprema i osnovno poznavanje engleskog jezika. Traži se minimalno jednogodišnje do dvogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 29.12. Prijavite se.

Kayak & Bike Tours zapošljava vodiča u poslovnom turizmu (m/ž) za rad u Zadru i na Dugom otoku. Rok prijave je 28.12. Od kandidata se očekuje dobra fizička kondicija, aktivan stil života, znanje najmanje jednog stranog jezika, razvijene komunikacijske vještine, osjećan odgovornosti, snalaženje u stresnim situacijama i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je iskustvo u vođenju organiziranih izleta. Prijavite se klikom na link.

Restoran Degenija traži kuhara (m/ž) u Starigradu Paklenici. Prijave primaju do 26.12. Posao samostalnog kuhara ili kuharice obuhvaća poslove pripreme hrane u 'a la carte' restoranu u moderno opremljenoj kuhinji. Poslodavac osigurava smještaj na lokaciji restorana, prehranu po izboru, profesionalni menadžment i plaću koja ovisi o kvalifikaciji i radnom iskustvu. Potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo. Prijaviti se možete na linku.

Hotel President Solin u potrazi je za konobarom (m/ž), glavnim kuharom (m/ž), voditeljem wellnes i spa centra (m/ž) te voditeljem recepcije (m/ž) u Solinu. Prijave su otvorene do 23.12. Uvjeti su srednjoškolska sprema (ugosititeljske struke), ljubaznost u ophođenju s ljudima, savjesnost u pristupu poslu, fleksibilnost, dinamičnost, ljubaznost, gostoljubivost, samostalnost u radu, točnost, odgovornost, pouzdanost, računalna pismenost. Potrebno je minimalno jednogodišnje do petogodišnje iskustvo za određene poslove. Doznajte više o željenom poslu i ostvarite vašu prijavu putem linka.

Petros d.o.o. zapošljava turističkog vodiča/ vozača (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 20.12. Za posao je potrebno minimalno petogodišnje vozačko iskustvo, položen ispit za turističkog vodiča za najmanje jednu županiju, izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prednost imaju osobe koje su ovlaštene za turističko vođenje više županija. Prijaviti se možete putem linka. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 13.12.2019.