Irski otočić bez struje i interneta nudi dobru plaću i prekrasnu prirodu

FOTO: Wikipedija

Irski otočić bez struje i interneta nudi dobru plaću i prekrasnu prirodu

Grat Blasket, otok uz istočnu obalu Irske, u potrazi je za parom ili dvoje prijatelja koji će na otoku živjeti besplatno i baviti se ugostiteljstvom, naravno, uz pristojnu plaću.

Zvuči poznato? Gotovo istovjetan oglas koji se prenosio domaćim medijima prošle godine u ovo vrijeme sigurno je zapeo za oko svima onima koji su u potrazi za boljim i možda drugačijim uvjetima života na za to hit destinaciji, Irskoj, navodi miss7.

Prema pisanju The Irish Timesa, prošle godine na natječaj je pristigao uistinu velik broj prijava, njih čak 42 tisuće, pa će ove godine apliciranje za posao biti ograničen. Evo što oni brze ruke i ponešto sreće mogu očekivati ove godine. 

Dakle, supružnici, dečko i cura ili dvoje prijatelja bit će zaduženi za vođenje četiri gostinjske kuće i kafića u razdoblju od šest mjeseci, od travnja do listopada. Na otoku će imati besplatni smještaj, ali će im nedostajati udobnosti na koje su naviknuli - Great Blasket nema WiFi, električnu energiju a, kako su zalihe pitke vode ograničene, budućim djelatnicima se savjetuje da se opskrbe istom prije dolaska na otok. 

Oglas za ovaj sezonski posao u kojem se ne navodi visina plaće, ali irski mediji pretpostavljaju da je više nego pristojna, može se pronaći na Twitteru turističke zajednice. 

Prijave na natječaj traju do 22. siječnja. No, na žalost mnogih, zatvorene su prije isteka roka zbog dosegnutog ograničenja broja prijava. No, ako Vam je ovakva vrsta posla zapela za oko, upotrijebite svoj podsjetnik i sljedeće godine budite među prvima koji će predati svoju aplikaciju. 


Izvor: miss7

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 20.01.2021.