INOZEMSTVO: Tko sve zapošljava?

INOZEMSTVO: Tko sve zapošljava?

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

 

Steiner Company ima 7 raspisanih pozicija za rad na luksuznim putničkim brodovima. Osim Spa Doctora (m/ž) traže se i frizeri, manikeri, kozmetičari i brojni drugi djelatnici. Razgovori za posao obavljaju se u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu i Rijeci, a koje uvjete trebate zadovoljiti te koji vas benefiti očekuju, provjerite na linku.

E&A agencija d.o.o. poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za klasifikatora / kontrolora kvalitete (m/ž), vrtlaricu za orhideje (m/ž), skladištara (m/ž) te na druge pozicije koje nudi ovaj poslodavac. Ako želite okušati svoju sreću u različitim gradovima Nizozemske, svakako pogledajte sva raspoloživa radna mjesta.

Accutor Limited ima raspisan natječaj za poziciju: Customer Service Assistant (m/ž) na Malti. Osnovne odgovornosti koje vas očekuju uključuju zaprimanje poruka (oko 500 mailova dnevno), davanje osnovnih informacija klijentima, partnerima, pisanje izvještaja te brojne druge zadaće. Prethodno iskustvo svakako je poželjno, kao i dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Provjerite preostale uvjete i izvršite prijavu na vrijeme. Svi detalji su u oglasu.

König GmbH & Co KG, privatno njemačko poduzeće, koje se već od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj, trenutno je u potrazi za 12 zaposlenika u Njemačkoj. Traže se: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), varilac (m/ž), bravar (m/ž) i brojni drugi zaposlenici. S 18 ureda u Njemačkoj i s više od 2.000 redovito zaposlenih, König je vodeći ponuđač profila i usluga na europskom tržištu. Ako želite biti dio ovog tima – prijavite se na željeni natječaj!

Schanzer posao d.o.o. ima više od 15 poslova u ponudi, za rad u Njemačkoj. Pomoćni kuhar (m/ž), njegovatelj (m/ž), soboslikar (m/ž), predstavljaju tek mali dio ponude koja vas očekuje. Kompletnu ponudu poslova možete pogledati na linku te izvršiti prijavu najkasnije do kraja kolovoza.

Personaldienst d.o.o., specijalist za privremeno zapošljavanje i zapošljavanje s ciljem uspostavljanja uspješnih i dugoročnih suradnji, nudi zaposlenje na 3 radna mjesta u Njemačkoj. Traže se radnik za utovar / istovar prtljage u zračnim lukama (m/ž), CNC operater (m/ž) i bravar / zavarivač (m/ž). Ako ste pouzdani kandidat za odabranu poziciju, ispitajte uvjete natječaja i u roku se prijavite.

Pro-Monting d.o.o., tvrtka je sa  sjedištem u Zagrebu i s dugogodišnjom tradicijom, koja danas predstavlja modernu građevinsku kompaniju čiju su izvrsnost prepoznala mnoga renomirana poduzeća. Zapošljava na 5 pozicija u inozemstvu. Traže se bravar / zavarivač / monter (m/ž), električar / serviser (m/ž), cjevar (m/ž),... Pravovremeno reagirajte, provjerite uvjete natječaja i prijavite se na odabrani.

Tempus Octo d.o.o., tvrtka koja se bavi poslovima ustupanjem radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova, ima nekoliko raspisanih pozicija za rad u Njemačkoj i Nizozemskoj. Traženi su kadrovi, između ostalih, građevinski električar (m/ž), zavarivač (m/ž), pomoćna njegovateljica za starije i nemoćne (m/ž). Ukoliko smo vas zainteresirali s ponuđenim radnim mjestima, provjerite koji se još poslovi kriju na linku i aplicirajte u roku.

House od Jobs zapošljava na 17 pozicija u Njemačkoj, Italiji, Belgiji, Nizozemskoj, Sloveniji. Traže se, između ostalih, elektromehaničari (m/ž), radnici u skladištu (m/ž), medicinske sestre (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu poslova na linku, odaberite zanimanje prema svojim stručnim kompetencijama i aplicirajte na vrijeme.

Jessica Graaf Ltd, uvoznik i dobavljač modne odjeće sa sjedištem u Dublinu, zapošljava na poziciji: Buyer / Merchandiser (m/ž). Ako imate završen fakultet iz traženog područja, vozačku dozvolu B kategorije, napredno se služite računalom (MS Office) i krasi vas četverogodišnje iskustvo – prijavite se na ovaj natječaj.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr.

Srijeda, 21.08.2019.