European Patent Office nudi impresivnu plaću do 60.000 kn! Prijavite se

European Patent Office nudi impresivnu plaću do 60.000 kn! Prijavite se

 Prijave se zaprimaju do 30.08.

European Patent Office zapošljava na poziciji: Financial Analyst (m/ž) u Münchenu, u Njemačkoj. Na ovoj ćete poziciji izvještavati voditelja odjela za izvršenje i usklađivanje proračuna, djelovat ćete kao poslovni partner za interne kupce, dajući savjete o financijskim pitanjima. Vaše glavne odgovornosti uključivat će pružanje financijske analize, savjeta i stručnosti voditeljima projekata i financijskim dionicima za promicanje učinkovite uporabe sredstava, u skladu s najboljim praksama. Također, uključivat će analizu, komuniciranje o financijskim i operativnim učincima glavnih projekata i inicijativa te izvještavanje menadžmenta o financijskom učinku glavnih projekata i inicijativa EPO-a.

Poslodavac odabranom kandidatu ili kandidatkinji nudi stalan posao, uz impresivnu početnu plaću do 60.000 kn! Provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti kako biste dobili ovaj posao i na vrijeme aplicirajte putem brze prijave.

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poputIT stručnjaka za kvalitetu i usklađenost (m/ž), referenta prodaje (m/ž) potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Ponedjeljak, 12.08.2019.