Besplatni online speed-dating događaj 05.04.2023. projekta Go remote

Besplatni online speed-dating događaj 05.04.2023. projekta Go remote

Lokalna razvojna agencija Pins partner je u projektu „Go remote: Istraži potencijal koji pruža rad na daljinu!“.

Tijekom 2020. godine, Covid-19 utjecao je na radni život diljem svijeta na dva značajna načina:

1) nezaposlenost, osobito među mladima, naglo je porasla
2) rad na daljinu postao je "nova normalnost"

Obično brze promjene pogoršavaju nejednakost, a ovim projektom želimo suprotstaviti negativne učinke (nezaposlenost) s pozitivnim (rad na daljinu) i razvit novi pristup zapošljavanju mladih u ruralnim područjima te također pomoći kod zapošljavanja mladih majki (25-29) putem rada na daljinu. Stoga je naš glavni cilj povećati kvalitetu i broj mogućnosti rada na daljinu, čineći rad na daljinu dostupnim svima, s naglaskom na one kojima je to najpotrebnije – mladima koji dolaze iz manje razvijenih ruralnih područja, suočenima s demografskim, društvenim i ekonomskim preprekama.

U sklopu navedenog projekta održat će se besplatni online speed-dating događaj dana 05.04.2023. u 10 sati. Prijave za isti moguće su do 31.03.2023., a možete ih napraviti na https://goremote.pins-skrad.hr/poster/pins-speed-date pod naslovom POSLODAVCI. Job-speed date događaj prvenstveno je namijenjen poslodavcima iz područja marketinga i IT-a, ali pružit ćemo priliku i ostalima koji su u potrazi za zaposlenicima.

Ukoliko imate pitanja možete nam se obratiti na [email protected] ili 051/810-820.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 27.03.2023.