Aplicirajte - traže se Sales Representative (m/ž), tehnički komercijalist (m/ž), CAD konstruktor (m/ž) i još mnogo drugih pozicija

Aplicirajte - traže se Sales Representative (m/ž), tehnički komercijalist (m/ž), CAD konstruktor (m/ž) i još mnogo drugih pozicija

Nova tjedna ponuda TOP 10 poslova čeka na vas! Poslodavci nude ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, dodatne bonuse, službeni automobil i slično. Provjerite raznoliku ponudu poslova i aplicirajte

Zemaitijos pienas zapošljava na poziciji Sales Representatives – Dairy (m/ž). Lokacija rada je Split – Dalmacija, a možete aplicirati najkasnije do 12.5. Posao podrazumijeva vođenje i razvoj prodaje, utvrđivanje promotivnih strategija, maksimiziranje prodaje i slično. Potrebno je dokazano iskustvo u prodaji u FMCG području, visoka stručna sprema, poznavanje tržišta, B2B vještine, računalna pismenost i odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljavaju tehničkog komercijalista – agronomija (m/ž) na području Slavonije. Rok prijave je 19.4. Posao obuhvaća ugovaranje i organiziranje suradnje proizvodnje žitarica i uljarica te prodaja inputa, obilaženje ugovorene proizvodnje i savjetovanje proizvođača/ poljoprivrednika i slično. Poslodavac pruža stalan posao, izvrsne uvjete i službeni automobil, organizirane edukacije i slično. Potrebna je komunikativna i samostalna osoba, nekonfliktna, korektna, odgovorna, profesionalna i ljubazna. Prijavite se.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Recruitment Consultant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.4. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada, profesionalna razina engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u LinkedIn Recrutier-u te odlične interpersonalne i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, kompetitivnu plaću te rad u dinamičnoj okolini. Aplicirajte.

Istrakop d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera građevine (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Posao obuhvaća područje Istarske županije, a rok prijave je 21.4. Uvjeti su ozbiljnost, odgovornost, točnost, kolegijalnost i timski rad. Potreban je stručni ispit i rješenje o opisu u HKIG. Očekuje se radno iskustvo od deset i više godina. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji administrator u transportu / disponent (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebne su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Od kandidata se očekuju srednja stručna sprema prometnog ili tehničkog smjera, radno iskustvo od najmanje godinu dana, poznavanje prometnih propisa, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i još jednog stranog jezika te poznavanje sustava za organizaciju transporta. Prijavite se putem linka.

Variosystems d.o.o. traži zaposlenika u odjelu izvoza/ uvoza (m/ž) i zaposlenika u odjelu nabave (backoffice) (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a prijave su otvorene do 23.4. Poslodavac nudi rad u novoj međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, zajednički rad u kolegijalnom timu, mogućnost daljnjeg usavršavanja i razvoja te stimulativnu radnu okolinu. Očekuje se završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje, a poželjno je dodatno školovanje ili tečajevi povezani s uvozom i izvozom. Prijavite se ovdje.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava CAD konstruktora – razvojnog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 26.4. Uvjeti su tri do pet godina radnog iskustva na razvoju proizvoda ili alata, poznavanje 3D modeliranja, poznavanje industrijske automatike i mehatronike, poznavanje Solidworksa, veliko iskustvo i referentni projekti. Aplicirajte.

Obala Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji prodajni predstavnik – prodajni kanal HoReCa (m/ž). Lokacija rada je Rijeka i okolica, a prijaviti se možete najkasnije do 26.4. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, poznavanje segmenta HoReCa, dobro poznavanje rada u MS Office-u, vozačka dozvola B kategorije te razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine. Glavne su odgovornosti unapređenje prodaje na terenu, provođenje prodajno-promotivnih aktivnosti, vođenje evidencije kupaca te podnošenje dnevnih izvještaja i slično. Prijavite se ovdje.

Primark d.o.o. traži direktora prodaje (m/ž) i prodajnog inženjera (m/ž). Lokacija rada je Rakitje – Zagreb, a prijave su otvorene do 27.4. Poslodavac nudi dugoročno karijerno rješenje, modernu i ugodnu radnu atmosferu, mogućnosti osobnog razvoja, solidna osnovna i vrlo atraktivna stimulativna primanja i dodatne bonuse. Potrebne su kompetencije mjerljivo iskustvo rada, velika mreža poslovnih kontakata, viša ili visoka stručna sprema te napredno znanje rada u MS Office-u. Prijavite se putem linka.

Karlovačka banka d.d. zapošljava osobnog bankara (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Očekivani su uvjeti visoka stručna sprema ekonomske struke, najmanje trogodišnje radno iskustvo, pouzdanost, odgovornost, samostalnost, organiziranost i ažurnost. Potrebne su dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Očekuje se aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 14.04.2021.