Aplicirajte na poslove u inozemstvu – poslodavci osiguravaju 13. i 14. plaću

Aplicirajte na poslove u inozemstvu – poslodavci osiguravaju 13. i 14. plaću

Inozemna karijera čeka na vas – prijavite se na poslove u Austriji, Njemačkoj ili Sloveniji! Poslodavci osiguravaju smještaj i prijevoz

RCP Vermietung d.o.o. zapošljava za klijenta u Austriji na pozicijama: autogeni rezač (m/ž), monter sanitarija / vodoinstalater (m/ž), stolar (m/ž), limar za krovove (m/ž), električar (m/ž), lakirer (m/ž), zavarivač (m/ž), mesar (m/ž), građevinski radnik (m/ž). Poslodavac omogućuje smještaj i prijavu te 13. i 14. plaću. Od kandidata se očekuju srednjoškolsko obrazovanje ili potrebna kvalifikacija, samostalnost u poslu i EU državljanstvo. Provjerite ostale uvjete i aplicirajte putem linka.

Pro-Monting za klijente traži instalatera vode i grijanja (m/ž), bravara / zavarivača / montera (m/ž), zavarivača – TIG, Autogeni, WIG/MIG/MAG/REL (m/ž), montera ventilacijskih sustava (m/ž), cjevara (m/ž) i električara (m/ž). Poslovi se obavljaju u inozemstvu, a prijave su otvorene do 30.4. Znanje njemačkog jezika je poželjno, ali nije uvjet. Poželjno je iskustvo rada. Poslodavac nudi primanja obračunata po inozemnim standardina uz uredno plaćanje, osobni i profesionalni razvoj, dugoročan angažman te osiguran prijevoz i smještaj. Aplicirajte.

Dekada komunikacije d.o.o. zapošljavaju na poziciji Ausgebilde Triebfahrzeeugführer (m/ž). Posao se obavlja u Austriji, a prijave su otvorene do 28.4. Od kandidata se očekuje odlično znanje njemačkog jezika, minimalno na B2 razini, završeno obrazovanje na vlakovođu i dozvola za upravljanje, visoka razina odgovornosti, točnosti i pouzdanosti. Prijavite se.

Adecco Norge AS zapošljava na pozicijama car painter (m/ž), truck and semi-trailer mechanic (m/ž), panel beater (m/ž) i car mechanic – light vehicles (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a prijave su otvorene do 14.4. Poslodavac omogućuje stabilna primanja, norveški ugovor o radu i mogućnost stalnog radnog odnosa. Potrebno je radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava zavarivača autogeno varenje (m/ž), montera ALU i PVC stolarije (m/ž), električara (m/ž), stolara / tesara (m/ž), montera sanitarija / vodoinstalatera (m/ž), montera prozora i vrata (m/ž), konobara (m/ž), električara (m/ž), vodoinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Njemačka. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ugovor na neodređeno vrijeme, ogranizaciju smještaja u blizini radnog mjesta. Prijavite se ovdje.

Schoenergie GmbH zapošljava na pozicijama voditelj gradnje (m/ž) za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana, viši monter (m/ž), za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana, električar (m/ž) za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana u Njemačkoj. Potrebno je završeno obrazovanje, poželjno je iskustvo rada i otvorenost za stjecanje novih znanja i želja za daljnjim razvijanjem. Rok prijave je 11.4. Aplicirajte.

CadCam traži sistemskog administratora (m/ž) za rad u Ljubljani, Slovenija. Prijave su otvorene do 13.4. Od kandidata se očekuje najmanje dvije godine iskustva s Microsoft tehnologijama i Microsoftovi certifikati, aktivno znanje znanje engleskog jezika, proaktivnost, pozitivnost i spremnost na timski rad te vozački ispit B kategorije. Aplicirajte.

Onjobs traži stručnjaka za odabir osoblja – regrutera (m/ž). Lokacija rada je Salzburg, Austrija. Aplicirati možete najkasnije do 17.4. Zadaci obuhvaćaju oglašavanje ponuda za posao, zaprimanje prijava i izrađivanje sveobuhvatnih životopisa, provjeravanje znanja engleskog jezika i slično. Uvjeti su samostalnost, tečno poznavanje njemačkog jezika, preciznost i detaljnost pri radu. Prijavite se ovdje.

ISE Industries.SI zapošljava radnika u proizvodnji rashladnih sistema (m/ž). Mjesto rada je Austrija, a rok prijave 23.4. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme te rad u timu vrhunskih stručnjaka. Uvjeti su najmanje dvije godine iskustva, dobre ručne vještine, poznavanje sigurnog rada s rashladnim sredstvima, neovisnost i točnost, solidno znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se.

Apm traži za klijeneta montera – izolatera (m/ž). Lokacija rada je Düsseldorf, Njemačka. Prijaviti se možete do 8.4. Od kandidata se očekuju spretnost u obavljanju ovakvih ili sličnih poslova, spremnost na rad u dvije smjene. Poslodavac nudi zaposlenje u njemačkom poduzeću, osiguran smještaj i rad u okruženju gdje nije potrebno znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 01.04.2021.