Američka ambasada zapošljava - nudi godišnja primanja oko 332.250 kuna

Američka ambasada zapošljava - nudi godišnja primanja oko 332.250 kuna

Aplicirajte za ovaj posao u Zagrebu i zarađujte godišnje 332.250 kuna – traži se poznavanje hrvatskog gospodarstva i znanje engleskog jezika

Američka ambasada zapošljava na poziciji Commercial Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Radni zadaci obuhvaćaju profesionalnu analizu i savjetovanje šefa odjela LES-a (HOS) u planiranju, organiziranju i upravljanju programima za olakšavanje marketinga američke robe i usluga. Osoba na poziciji štiti američke poslovne interese u Hrvatskoh te se asertivno obraća hrvatskoj vladi u ime američkih izvoznika i investitora. 

Potrebna je minimalno viša stručna sprema na području poslovnog upravljanja, ekonomije, marketinga, financija ili međunarodne trgovine. Očekuje se minimalno pet godina radnog iskustva na odgovornim pozicijama u poslovanju, vladi ili nevladinim organizacijama na polju marketinga, promocije, trgovine ili međunarodne trgovine.Također, uvjet je poznavanje hrvatskog gospodarstva i trgovačke prakse i sveobuhvatno razumijevanje vanjskotrgovinske politike i pitanja koja utječu na bilateralne trgovinske odnose domaćeg gospodarstva sa SAD-om. Znanje engleskog jezika obavezan je uvjet, a traži se odlična razina govorenja, pisanja i čitanja engleskog.

Poslodavac osigurava godišnju plaću oko 332.250 kuna. Rok prijave je 8.6. Aplicirajte ovdje.

Prijavite se na slične poslove poput glavni savjetnik (m/ž) u Bruxellesu, direktor poslovanja za područje Hrvatske (m/ž) ili računovodstveni djelatnik (m/ž) u Sesvetskom Kraljevcu.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 27.05.2021.