Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.06.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor poslovanja za područje Hrvatske (f/m/n)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
16.06.2021.

Trenutačno zapošljavamo više od 300 radnika u 32 zemlje* diljem svijeta. Kao jedna od vodećih mrežnih tiskara u Europi sa svojim vodećim trgovinama Easyprint.com i Print24.com bilježimo i dalje natprosječan rast. Zbog toga u najkraćem mogućem roku tražimo sljedeće radnike (f/m/n) na puno radno vrijeme:

direktor poslovanja za područje Hrvatske (f/m/n)
Vaš profil:
  • poslovno iskustvo u vanjskoj prodaji u proizvodnom poduzeću
  • velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima
  • dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju
  • sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama upravljanja te izgradnje mreža
  • dobro razumijevanje procesa e-trgovine i digitalnih proizvoda
  • preuzimanje inicijative i fleksibilnost usmjerena na djelovanje
  • poznavanje hrvatskog jezika na razini materinjeg jezika u govoru i pismu
  • dobro poznavanje engleskog i njemačkog jezika u govoru i pismu
  • spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije
Nudimo vam:

Financijski vrlo stabilno i profitabilno poduzeće u privatnom vlasništvu s vrlo iskusnim međunarodnim članovima uprave i tima rad od kuće, a time i izuzetnu fleksibilnost u svakodnevnom radu, koja omogućuje ravnotežu obiteljskog i poslovnog života. Isto tako službeni automobil koji se može koristiti u privatne svrhe. Nadalje, na našem internom punktu za održavanje zdravlja, u gimnastičkoj dvorani, možete ne samo održavati kondiciju, već uz osobnu podršku naše zdravstvene savjetnice i na fitness tečajevima pronaći savršenu ravnotežu za radnu svakodnevnicu. U mirnoj opuštajućoj zoni s pogledom na živopisni akvarij mreže za opuštanje pozivaju na relaksaciju. Zona za igre oduševit će vas fliperima, stolnim nogometom i akcijskim videoigrama.


Jesmo li pobudili vaš interes?

U tom slučaju svoju uvjerljivu prijavu pošaljite na njemačkom ili engleskom jeziku te navedite svoja očekivanja u pogledu plaće i najbrži mogući rok stupanja na dužnost putem donjeg linka Brze prijave ili običnom poštom na adresu Unitedprint.com SE, Friedrich-ListStraße 3 in 01445 Radebeul.

Radujemo se vašoj prijavi!

* Belgija, Bugarska, Danska, Njemačka, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Velika Britanija, Irska, Italija, Hrvatska, Latvija, Litva, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Austrija, Poljska, Portugal, Rumunjska, Švedska, Švicarska, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Južna Afrika, Češka, Turska, Mađarska i SAD


Please note that applications due to language skills have to be forwarded only in English or German language. All others cannot be considered.