O 'The Network'-u

Lokalna rješenja za globalno regrutiranje u cijelom svijetu

The NetworkU svrhu rješavanja potrebe poslodavaca za unificiranim regrutacijskim alatom za zapošljavanje djelatnika na globalnoj razini, u zadnjih 10 godina The Network je prerastao u posebnu mrežu portala za zapošljavanje čije članice pokrivaju više od 140 zemalja diljem svijeta. Sama činjenica da The Network osigurava nezamjenjiv alat za rješavanje regrutacijskih potreba na lokalnoj razini nam govori da nije bez razloga prisutan već dugi niz godina i praktički je glavna potpora svakoj tvrtci koja ima internacionalne regrutacijske potrebe.

Snažni portali za zapošljavanje iz cijelog svijeta

The NetworkUspjeh The Networka temelji se na snazi njegovih članova. Svi članovi su veliki igrači u svojim državama djelovanja, velika većina njih su čak i tržišni lideri sa više od 80% udjela.

Prisutnost u više od 140 zemalja The Networku osigurava detaljno poznavanje svakog tržišta rada prema zemlji indivudalno te najjučinkovitije metode i selekcijske procese u službi stranih tvrtki koje zapošljavaju. Umjesto stereotipnog pristupa, The Network koristi usluge koje su krojene od strane svakog job sitea individualno za svaku državu. Ta činjenica u tandemu sa fleksibilnim i isplativim paketima usluga u rasponu od 5 do 5 tisuća rezultira boljim kandidatima, smanjenjom pritisku na kadrovske odjele i postojeće zaposlenike te većem povratu uloženih sredstava (ROI).

Raznolikost The Networka

Inovacije su ključne za vodstvo The Networka i mnogi njegovi članovi su pioniri tržišni lideri u 'online zapošljavanju'. Neki portali članovi su počeli kao tradicionalni oglasnici za poslove (primjeri: Axel Springer i SaonGroup) dok neki još i danas postavljaju visoke standarde u rješavanju i predviđanju regrutacijskih potreba za razna rastuća tržišta.

Snažna globalna pokrivenost The Networka

Lokalna stručnost, globalni doseg

Činjenica da je jedan manager zadužen za rješavanje potrebe za zapošljavanjem u desecima zemalja, veliki je benefit za tvrtku koja zapošljava preko The Networka u smislu fleksibilnosti i pouzdanosti. Svaki portal radi u svom lokalnom vremenu, govori jezik države u kojoj djeluje i osigurava unificirani stručni kontakt za sve regrutacijske potrebe. Ovi lokalni kontakti pomažu tvrtkama da pronađu najbolju strategiju i optimalne usluge prema svojim regrutacijskim potrebama. Još jedna dodatna pogodnost je samo jedan račun za sve usluge iz skoro svih zemalja svijeta u valuti zemlje iz koje je tvrtka koja zapošljava.

Kratka povijest

The NetworkThe Network su 2002. godine osnovali portali StepStone i TotalJobs.com sa centralnim uredom smještenim u Bruxelles-u, Belgija. Do kraja te 2002. godine udruženje je pokrivalo 18 zemalja i veliki dio tržišta Zapadne i Centralne Europe. Udruženje je svoj globalni iskorak napravilo 2005. godine tako što je The Network svojim europskim klijentima osigurao doseg i na Sjevernu Ameriku, mjestom tada najbrže rastućih ekonomija. Rast se dalje odvijao prema potrebama velikih klijenata koji su iznjeli svoje regrutacijske potrebe, te nadahnuli The Network alijansu da proširi svoj doseg na 20 novih zemalja a sve u cilju što većeg zadovoljstva klijenta i poboljšanja kvalitete usluga. Desetljeće kasnije, preko 50 vodećih svjetskih portala za zapošljavanje je ujedinjeno pod The Networkom, te tvrtkama nudi uslugu bez premca: doseg prema kandidatima iz više od 140 zemalja svijeta.

Kultura sinergije i razmjene iskustava članova je ključ za daljnji uspjeh The Networka u online zapošljavanju.


Kontakt

Regrutirajte u više od 140 zemalja svijeta preko jedne kontakt osobe. Kontaktirajte svoje lokalne eksperte već danas:

Ines Bokan

ines.bokan@posao.hr

Phone: +385 99 2714 296