Za plaću od 10.000 kuna sve što morate je - spavati devet sati dnevno!

Za plaću od 10.000 kuna sve što morate je - spavati devet sati dnevno!

Jedna tvrtka u Indiji traži pripravnike, a sve što trebate je spavati - plaćaju vas za to!

Wakefit traži najglasnije spavače i one koji se mogu isključiti s posla čim legnu, prenosi unilad.co.uk. Za devet sati sna po noći i tako sto dana rada, Wakefit nudi 9700 kunaChaitanya Ramalingegowda direktorica i osnivačica Wakefita kaže: "Tražimo najbolje spavače  u zemlji koji su spremni spavati što duže i staviti san na listu prioriteta u životu. Želimo vratiti fokus ljudi na to koliko je važno spavati."

Tko su idealni kandidati?
Oni koji mogu napredovati u okruženju s sporim tempom, konceptualiziraju i daju učinkovite strategije kako sebi tako i članovima tima i na taj način omogućuju da dublje i duže spavaju. Afinitet prema ugodnom okruženju, drijemanju, ležanju i opuštanju bit će bonus.
 
Traže i neke uobičajene uvjete kao naprimjer završenu školu, a kandidati koji su spavali za vrijeme nastave imaju prednost. Oni koji su motivirani ostati u krevetu po 8 sati, koji mogu zaspati 10 do 20 minuta nakon što naslone glavu na jastuk, educirani su o preparatima za lakši san, vole timski rad, mogu zaspati bilo gdje bez obzira na zvukove i svijetlo, fokusirani su, disciplinirani i mogu pratiti svoju analizu spavanja, imaju strast prema čistoj posteljini, mekanim dekicama i zabavnim pidžamama - tako izgledaju idealni kandidati.

Preferiraju i ljude koji vole kamilicu, ali i one koji nisu ovisni o mobitelima kao ni društvenim mrežama. Oni koji su dugo budni noću gledajući serije neće dolaziti u obzir baš kao i oni koji hrču, a ni oni koji ne znaju kreirati sadržaj za web stranice. Oni koji odgađaju alarme ili ih ni ne čuju imaju veliku prednost kao i oni koje ne može probuditi mobitel usred noći. Također, pjevanje i znanje tekstova uspavanki je poželjno, ali nije uvjet.

Osim što nudi nevjerojatne mogućnosti zaposlenja, Wakefit se također zalagao za sve urede u Indiji da instaliraju spavaonice, nakon što su u istraživanju otkrili da bi 86% Indijaca bilo produktivnije.

Članak prenesen s vecernji.hr

Tagovi: spavanje
Utorak, 03.12.2019. / www.vecernji.hr